SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


28.09.2018

Mobile First İndex Sıralamaları Etkiliyor Mu?

Mobile-First Index, masa üstü bilgisayarlar için sıralamaları değiştirecek mi? Son gelişmelerle ilgili, bu konuda bir kafa karışıklığı olduğu açık. Peki, doğru bilinen yanlışlar neler?

27.09.2018

Google 2018 Yılı Önemli Algoritma Güncellemeleri ve Etkileri

Google, temel algoritmalarında; Mart, Nisan ve Ağustos aylarında, önemli güncellemeler yaptı. Peki bu 3 önemli temel algoritma güncellemesi arasındaki ortak özellikler neler? En büyük değişimlerden birisi, web sitelerinin tutarlılığı ile ilgiliydi.

25.09.2018

SEO Uzmanı Olmanın Temel Adımları

Gerçek bir SEO uzmanı olmak istiyorsanız, bu taktikleri uygulamanız gerekiyor. SEO uzmanı olarak, uygulamanız gereken ilk işlem, web sitenizin arama motorları tarafından doğru bir şekilde taranmasını sağlamak.

21.09.2018

Backlink Kazandıran İçerik Tipleri

Backlink kazanmak için kurgulayabileceğiniz en etkili içerik tipleri, formatları hangileri olabilir? GIF? Bir info-grafik? Bu yazımızda sizlerle, backlink kazandıran en etkili içerik çeşitleri yazımızda.

19.09.2018

Google Kişiye Özel Sonuç Gösteriyor Mu?

Google, aramalarda, kişiselleştirmeye çok az yer verdiğini itiraf etti. Google üzerinde geçmişte yapmış olduğunuz aramalar, bulunduğunuz konumla ilgili aramalar hariç, kişiselleştirmeye sandığınızdan daha az önem veriliyor.

14.09.2018

Herkesin Uygulayabileceği Yapısal SEO Teknikleri

Küçük işletmeler, yapısal SEO tekniklerini uygulayarak emekle ? SEO verimliliği elde edebilirler. SEO, bir roket bilimi kadar karmaşık değildir. Sayfa başlıkları, anahtar kelime araştırması ve daha bir çok teknik yazımızda.

14.09.2018

Google Anahtar Kelime Eşleştirmesinde Yenilik Yaptı

Google’ın yaptığı son güncellemelerle birlikte, eş anlamlı ve benzer kelimeler yapay zeka ile daha iyi anlaşılabilir oldu. Yapılan sorgularda, anahtar kelimelerin “birebir eşleşmesi” ile “aynı anlama gelmesi” oldukça benzer bir performans sergileyecektir.

12.09.2018

Google Chrome Güncellendi! İşte Yeni Özellikleri

Google, Chrome’un güncelleştirilmiş yeni sürümü Chrome 69’u devreye aldı. Yeni sürümde, adres barı siz henüz ne aradığınızı yazmaya başlarken Google sonuçlarını size göstermeye başlıyor. HTTPS sitelerde yeşil bar kaldırıldı.

12.09.2018

Bilinmeyen Site Hızlandırma Teknikleri

Site hızı, her zaman en önemli konulardan birisi olmaya devam edecek. Sizlerle yakın zamanda birçok teknik paylaşmıştık fakat bu site hızı teknikleri çok daha farklı! Sunucu yanıt süresi ve tarayıcı önbelleğinin güçlendirmesi yazımızda.

12.09.2018

Google Algoritma Güncellemesi Yerel İşletmeleri Nasıl Etkiledi?

Ağustos ayında Google’ın gerçekleştirdiği temel algoritma güncellemesi yerel işletmeleri nasıl etkiledi? Organik ve yerel sonuçlar arasındaki fark büyüdü! Güncellemenin backlinkler ile ilgili olmadığı ortaya çıktı.

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim