SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


30.08.2018

Tarama Bütçesi (Crawl Budget) Geliştirme Teknikleri

Tarama bütçenizle ilgili (Crawl Budget) doğru optimizasyon tekniklerini uyguladığınızda ciddi anlamda dönüşüm (ROI) artışı gözlemleyeceksiniz! Crawl Budget Nedir? Sorusuna ve daha bir çok tekniğe yazımızdan ulaşabilirsiniz.

29.08.2018

Google Featured Snippets Özelliğini Yeniledi

Google, yeni özellikli kutucukları tanıttı. “Featured Snippets”, yani sonuç sayfalarında değerli ve pratik bilgiler içeren bu bilgi kutucukları artık daha geniş olacak. Bilgi kutucukları, Google’da bir arama yaptığınızda, size aramanızla ilgili başlıklar sunar.

29.08.2018

SEO Hileleri İle Sitenizi Riske Atmayın

SEO hileleri, başınıza büyük problemler açar! Kolaycılığı, hızlı olmayı seven ne yazık ki birçok insan var. Ama, gerçek bir SEO başarısı için sabırlı olmalı ve tüm teknikleri etik bir şekilde uygulamalısınız.

28.08.2018

WordPress Sayfa Hızı Nasıl Arttırılır?

WordPress siteniz varsa, sayfa hızınızı artıracak optimizasyonlar yapmanız iyi olur. Peki bir WordPress sitenin Google Sayfa Hızı’na uygun bir şekilde optimizasyonu nasıl yapılır? HTTPS kullanımı ve görsel optimizasyonları yazımızda.

14.08.2018

Google Ağustos Algoritma Güncellemesi Hangi Siteleri Etkiledi?

Google, güncellemenin global olduğunu söylemiş, herhangi bir sektör ayrımı yapmamıştı. Ancak veriler öyle gösteriyor ki; sağlık ve ilaç sektörü ile ilgili siteler ve YMYL (açıklayacağız) siteleri son güncellemeden daha fazla etkilenmiş gibi!

14.08.2018

Negatif SEO’dan Korunmanın Yöntemleri

Web sitenize karşı negatif SEO kampanyaları yürütülüyor olabilir. Bu durumu, bazı teknikleri kullanarak açığa çıkartabilirsiniz. Öncelikli olarak doğru analiz ile başlayarak adımları takip edebilirsiniz.

07.08.2018

Google Ağustos 2018 Algoritma Güncellemesini Doğruladı

Google, henüz geçtiğimiz çarşamba günü 1 Ağustos da resmi Twitter adresinden, temel anlamda büyük ve etkili bir algoritma güncellemesi yaptığını doğrulamış bulunuyor. Güncelleme ile sıralamalar etkilendi.

07.08.2018

Ağustos 2018 Algoritma Güncellemesi Devam Ediyor

Google’ın ana algoritma güncellemesinin devam ettiği bildirildi. Haberde, güncellemenin birkaç gün daha süreceği belirtildi. Bu yüzden, 10 Ağustos’a kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

31.07.2018

Google Mobil Hız Güncellemesi Sıralamaları Nasıl Etkiledi?

Yakın zamanda, Google’ın yeni mobil hız güncellemesini sizlere duyurmuştuk. Peki, güncelleme sonrasında, mobil aramalara bakıldığında, sıralamalarda ne tür değişimler yaşanmış olabilir? Konuyla ilgili bir araştırma yapılmış ve işte cevaplar!

27.07.2018

SEO Çalışması İle Trafik Artış Tahmini

SEO teknikleriyle, site trafiğinde yaşanacak değişimleri öncesinden tahmin edebilmek, kontrol edebilmek mümkün. Tabii ki, kesin rakamlardan değil, genel bir tahminden bahsediyoruz. Ayrıca, birazdan aktaracağımız tekniklerin yanında, tecrübe de şart!

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim