SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


20.07.2018

Backlink Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Eğer başka bir web sitesiyle, link konusunda bir ortaklık kuracaksanız, bunun için de dikkat etmeniz gereken belirli SEO teknikleri ve backlink kuralları var. Her site, sizin için ideal bir ortak olabilir mi?

19.07.2018

SEO Terimleri Rehberi

SEO terimleri kafanızı mı karıştırıyor? Öncelikle, bunun çok normal olduğunu belirtelim, çünkü SEO, uzmanlık gerektiren çok detaylı bir alandır. SEO bilginizi artırmak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız özel rehbere göz atabilirsiniz.

13.07.2018

SEO Uyumlu Yazı Ve Markalı İçerik Üretimi

SEO uyumlu yazı yazmanın birçok çeşitli tekniği var. İlk olarak, bu yazımızda, daha çok “markalı içerik” yazmaktan bahsedeceğiz. Eğer, SEO tekniklerine uyumlu bir şekilde tutarlı bir “marka mesajı” yaratırsanız, hem markanıza olan güven, hem de sitenizi ziyaret eden müşteri sayısı artacaktır.

10.07.2018

Google Hız Güncellemesi Yaptı! Sıralamalar Etkilendi

“Google Speed Update” adıyla tanınan “Google Hız Güncellemesi” artık yayında! Üstelik, bu güncelleme, tüm kullanıcıları kapsıyor. Google, yaklaşık 6 ay süren bir hazırlığın ardından güncellemeyi nihayet hayata geçirdi.

06.07.2018

İç Linklerin SEO Çalışmanıza Faydası

Site içi link geliştirme süreci, ilk bakışta kulağa kolay bir işmiş gibi gelebilir. Fakat, kaliteli linkleri elde tutmak, pek o kadar kolay bir süreç değil. Yine de bu süreci kolaylaştırabilecek SEO teknikleri keşfetmek mümkün.

02.07.2018

Eski İçeriklere SEO Yaklaşımı Nasıl Olmalı?

Eski içeriklere, SEO teknikleri açısından ne şekilde yaklaşmalısınız? İçerikleri hangi biçimde revize etmelisiniz? Güncelleme yapmak yeterli mi, yoksa içeriğin bir kısmından vazgeçmek mi en iyisi?

02.07.2018

Sesli Aramalar Ne Kadar Önemseniyor?

SEO uzmanları ve markalar, sesli aramaları ne kadar dikkate alıyor? En dikkat çekici rakamı hemen verelim. Şu an dünya genelinde, sadece %3’ü sesli aramalar için optimizasyon çalışmaları yürütüyor.

02.07.2018

Google Web Spam Raporu Yayınladı

Google’ın yeni bir web spam raporu yayınladığını biliyor muydunuz? Rapora göre, arama sonuç sayfalarından ziyaret edilen sitelerin sadece %1’inden daha azı spam niteliği taşıyor.

26.06.2018

SEO'da En Çok Sorulan Sorular

SEO'dan beklediğinizi alamadığınız anlar olduysa hayal kırıklığına uğramak yerine sayfamızdaki önerilerimizi okuyun. En çok sorulan SEO soruları yazımızda.

26.06.2018

Site Trafiği Neden Düşer? Hızlı Trafik Kaybının 5 Nedeni

Site trafiğinizin düştüğü ve nedenini tahmin edemediğiniz durumlar oldu mu? Bir web sitesi, trafik düşüşü yaşadığında sorun genelde sitede yaptığı değişiklikler ve algoritma güncellemeleri oluyor.

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim