SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


11.06.2018

Sıralamalarda Yükselmek İçin Kullanıcıyı Anlama Teknikleri

Kullanıcı deneyiminin ve kullanıcıyı doğru anlamanın SEO teknikleri açısından aslında günümüzde önemli olduğunu söyleyebiliriz. Anahtar kelimelerinizin ardında yatan kullanıcı deneyimini anlamak, SEO süreçlerinizde size yol gösterir.

11.06.2018

Otoriter Sitelerden Backlink Alma Teknikleri

Otoriter backlinkler geliştirdiğinizde, bunun sıralamalarda size önemli bir başarı getireceğinden emin olabilirsiniz. Peki, otoriter backlinkleri nasıl geliştirebilirsiniz? Veri tabanlı içerikleri nasıl oluşturabilirsiniz? Bu işin SEO tekniklerini sizler için derledik.

11.06.2018

E-Ticaret Site İçi SEO Teknikleri

E-ticaret sitelerinde, yapılan site içi hatalar nedeniyle trafiklerinizde düşüşler görebilirsiniz. Site içi SEO konumuzu inceleyerek hatalardan kurtulun!

08.06.2018

Google Benim İşletmem Soru ve Cevaplar Özelliği

Google My Business üzerinde, bir “Sıkça Sorulan Sorular” listesi yaratabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu özelliği kullandığınızda, hem şirketinizi bir adım daha öne çıkaracak, hem de rakiplerinizden farklılaşacaksınız!

08.06.2018

E-Ticaret Siteleri İçin Önemli SEO Stratejileri

E-ticaret siteniz için başarı sağlayacak bir SEO stratejisi belirlemek istiyorsanız, uzun kuyruklu anahtar kelimelerle ilgili ayrı bir araştırma yapmanızda fayda var. Genel bir SEO stratejisinde, rakiplerin kullandıkları anahtar kelimeleri analiz etmek gayet doğaldır ve doğru bir yöntemdir.

01.06.2018

Negatif SEO Nedir? Google Bu Konuda Ne Diyor?

Negatif SEO nedir? Pozitif SEO'nun aksine, performansı olumsuz yöne çevirmekle ilgilidir. Negatif SEO ile ilgili hurafelerin aslı nedir? İşte tüm bu sorulara hızlı bir şekilde yanıt vereceğiz.

30.05.2018

Görsel SEO Yeniden Yükselişte

İmajlar / Görseller için Arama Motoru Optimizasyonunu kısaca, görsellerle ilgili herhangi bir nitelikte yapılan optimizasyon çalışmaları olarak (görsel optimizasyonu) tanımlayabiliriz.

24.05.2018

Facebook için detaylı Open Graph Protocol kullanımı

Facebook için detaylı Open Graph Protocol kullanımı, Türkçeye açık grafik kontrolü olarak geçse de tam olarak amacına uygun çevrilememiştir.

24.05.2018

İlk Penguen güncellemesi, Penguen 3.0 Google tarafından resmi olarak

İlk Penguen güncellemesi, hileye yönelik siteler, kullanıcıya bir şey vermeyen, kendini olduğu gibi ifade etmeyen yayıncılar elekte takılmaya başladılar.

24.05.2018

GOOGLE'DAN SAHTE SEO FİRMALARINA UYARI!

Google'dan Sahte SEO Firmalarına Uyarı ile dosyaladığı kâğıtları mahkemeye kanıt olarak gösterdi

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim