SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


16.10.2019

Google Penalty Nedir? Bu Hataya Düşmeyin!

Google Penalty Google'ı kandırmaya yönelik yapılan tüm çalışmalar sonucunda alınan cezaların genel ismidir. Bu yazımızda Google'dan ceza almamak için neler yapmamanız gerektiğini anlattık.

09.10.2019

H1 Etiketi ve Başlık Etiketlerinin SEO Etkisi

H1 kullanırken, birden fazla çok farklı başlık etiketleri seçmemek daha iyidir. Tam aksine, web sayfalarınızda başlık etiketlerine hiçbir yer vermezseniz, yine olumsuz sonuçlarla karşılaşırsınız.

09.10.2019

Google 21 Yaşında! Google’ın Marka Yolculuğu

Google tam 21 yaşında! Bilindiği gibi, “Google” ismi “googol” dan geliyor. “googol” oldukça büyük bir sayıyı ifade ediyor. Google'ın zamandaki yolculuğu yazımızda.

24.09.2019

Google Videolar İçin Yeni Bir Özellik Geliştirdi

Google, aramalarda, videolar için yeni bir özellik geliştirdi. Bu özelliğin adı “anahtar sahneler”. Daha doğrusu, video içeriğindeki önemli anların belirtildiği bir özellik, diyebiliriz.

23.09.2019

Organik Aramada Gelen Ziyaretçiyi Kaçırmayın

Tüm dünya genelinde, site trafiğinin %53’ü organik aramalardan oluşuyor. SEO çalışmalarına ağırlık vererek organik trafiklerinizi artırabilirsiniz. Yapılan araştırmalar, bu büyümenin son 5 yıldır artan bir oranda devam ettiğini gösteriyor!

18.09.2019

Google Arama İstatistikleri

Google.com üzerinde her ay gerçek anlamda kaç arama yapılıyor. Bu yazımızda sizlerle Google’da yapılan aramalara dair çok önemli istatistikler paylaşıyoruz.

13.09.2019

Sıkça Sorulan Sorular Sitenizi Zirveye Taşıyabilir

Sıkça sorulan sorular, Google aramalarında önemli bir yer (hacim olarak) kaplıyor. Önemli bir detay olmasının nedenlerinden birisi de bu. Google FAQ işaretlemesi ile göz önünde olun!

04.09.2019

Google Siteleri Nasıl İndeksler? Google İndeks Problemi

Google, indeksleme sistemiyle ilgili, son birkaç ayı da kapsayan açıklamalarda bulundu. Google indeksleme sistemini, Google aramalarında karşılaştığınız sayfaların bir depo alanı gibi düşünebilirsiniz.

30.08.2019

SEO Ekibiniz Hazır Mı?

SEO çalışmalarınıza “bir bütün” olarak bakmalısınız. Çünkü bu iş, tıpkı zincirin halkaları gibidir. O yüzden ekip çalışmasına ayrı bir özen göstermeniz gerekiyor. Yöneticilerin verdikleri kararlar, ya SEO çalışmalarına destek olur, ya da bu çalışmaları engeller.

27.08.2019

Google’dan Temel Güncellemeler Hakkında Öneriler!

Google güncelleme yaptığında ne yapabilirim? Google, yakın bir zamanda, gelecekteki temel güncellemelere karşı alabileceğiniz önlemleri açıkladı! Bu önerinin vurgusu, özel olarak, sıralamalardaki yerinizi yukarılara taşımanızla ilgili!

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim