SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


28.05.2019

Google Sıralama Yükseltme Etkenleri

Google Sıralama Yükseltme Etkenleri, Domain yaşı ne kadar eski yani yaşlı olursa sıralamalarda o kadar otoriter bir prestij kazanıyorsunuz.

28.05.2019

Site içi SEO Nedir?

Site içi Seo nedir, sitenizin içeriklerini arama motoru optimizasyonuna uygun hale getirerek, Google da ilk sıralara çıkarmak için yapılan seo çalışmasıdır.

28.05.2019

Kurumsal SEO Nedir Nasıl Yapılır?

Kurumsal seo nedir nasıl yapılır, birçok seo yöntemi mevcuttur fakat her siteye ve içeriğe göre bu değişmektedir.

08.05.2019

Search Analytics Nedir ve Nasıl Kullanılır?

“Google Search Console”da henüz yeni misiniz? “Search Analytics” raporunu kullanarak oldukça değerli veriler elde edebileceğinizi biliyor muydunuz?

08.05.2019

Google Search Console Güncellemesi

Google Search Console’un Temmuz 2017 güncellemesiyle birlikte neler değişti? En büyük değişimin günlük anahtar kelime raporlarında gerçekleştiği yönünde.

08.05.2019

Google Search Console Tercih Edilen Etki Alanı ve URL Ayarları

Google Search Console tercih edilen etki alanı ayarının nasıl yapılması gerektiğini bulabileceğiniz yazımızdan, resimli anlatıma ulaşabilirsiniz.

08.05.2019

Google Mobile-First Index ve Search Console ile İlgili Sıcak Haber V

Google’ın mobile-first indeks geçişiyle ilgili uzun zamandır birçok haber yayınlanıyor. Süre uzadıkça, doğal olarak insanların kafası da biraz karıştı. Google da bu kafa karışıklığını fark etmiş olmalı ki mobile-first indeks ile ilgili yeni bilgiler paylaştı!

08.05.2019

Google Search Console’a Yeni Domain Özellikleri Geliyor

Google şu an yeni Google Search Console üzerinde testler gerçekleştiriyor. Eski özelliklerin yanı sıra yepyeni bir “Domain Özellikleri” alanının eklenmesi söz konusu. Bu yepyeni alana giriş yapmayı başarabilen uzmanlar ne tür bilgiler paylaşmışlar hep birlikte inceleyelim!

08.05.2019

Google Search Console’a “Keşfet / Discover” Raporu Eklenecek

Eğer “Google Keşfet” üzerinden web sitenize ciddi oranda bir trafik akışı varsa, artık yeni GSC size bu konuda yeni bir rapor sunacak ve ilgili verileri detaylı bir şekilde analiz edebileceksiniz.

15.04.2019

Google “de-indexing” Probleminin Çözüldüğünü Duyurdu

Google, index bug’ının çözümüyle ilgili 6 günlük bir mesai harcandığını belirtti. Problemin çözüldüğünü, ancak nereden kaynaklandığı ile ilgili detaylı tam bir raporu henüz açıklayamayacaklarını bildirdi.

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim