SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


02.11.2018

UX (Kullanıcı Deneyimi) İle Yüksek SEO Performansı

Eğer web sitenizin performansını artırmak istiyorsanız; içerik ve link geliştirme çalışmalarınız ne yazık ki tek başına yeterli olmayacaktır. Ama, iyi haber şu ki, UX (Kullanıcı Deneyimi) iyileştirmesi yapabileceğiniz teknikler de var.

30.10.2018

Google Haritalar Güncellendi! Takip Et Butonu Geliyor

Google Haritalar, işletme listelemelerine, yepyeni bir özellik ekledi: “Takip Et” butonu! Eğer müşterileriniz sizi takibe alırlarsa, “Senin İçin” tabı üzerinden onlara markanızla ilgili son haberleri ulaştırabileceksiniz.

26.10.2018

Negatif SEO’nun Geleceği Ve Alınması Gereken Önlemler!

Yeni negatif SEO teknikleri! Bu saldırılara karşı mutlaka önleminizi alın. Canonical negatif SEO teknikleri ile saldırılar alıyor olabilirsiniz. Aynı zamanda artık sosyal medya linklerinizede dikkat edin.

26.10.2018

Mobile First Indeks Hayatımıza Girdi! Peki Ne Değişti?

Google artık web sitelerini tararken mobile-first indeks tabanlı bir sistem kullanıyor. Eski, masa üstü bilgisayarlar yaklaşımını düşündüğümüzde, bunun radikal bir değişim olduğu şüphe götürmez. Bu geçişle birlikte, SEO dünyasında da belirli kural değişimleri yaşanacak.

23.10.2018

SEO Neden Gereklidir?

SEO çalışması yapmıyorsanız çok şey kaybediyorsunuz demektir. Ayrıca, yalnızca para kaybetmekle kalmıyor, bir de üzerine bazı risklere göğüs germek zorunda kalıyorsunuz. Bunlardan en önemlisi itibar kaybı diyebiliriz.

19.10.2018

Google Nasıl Çalışıyor? Google’a Yardımcı Olabilirsiniz

Google gibi arama motorları nasıl çalışıyor? Web sitenizi, ne tür yöntemlerle anlıyor? Google sitenizi daha iyi anlaması için yapabileceğiniz bazı ilkeler mevcut. Şema yapılandırması ve Canonical etiketleri gibi konularla arama motorlarına yardımcı olabilirsiniz.

17.10.2018

SEO Cyborg Nedir? Çalışmalara Yeni Yaklaşım!

SEO Cyborg gibi çalışan bir ekibiniz varsa, sizi en iyi şekilde ifade eden başarınız, organik aramalardaki performansınızdır. Hem teknik konularda, hem de insana yaklaşırken dengeli olmakta fayda var. Bunu isterseniz “sinerji” kavramıyla da açıklayabilirsiniz.

17.10.2018

Google’dan Ceza Aldıysanız Yapmanız Gerekenler

“Spam”, “Gizleme Sistemi (cloaking)”, ve “Değer (value)” gibi kavramları tanımanızda ve bilmenizde fayda var. Çünkü bu kavramlar, Google’ın sizlere uyarı gönderdiği terimlerdendir ve eğer onları tanımazsanız başınıza iş açabilirler!

12.10.2018

Sesli Aramalar İçin SEO Uyumlu İçerikler Hazırlayın!

Sesli aramalar geliyor! Peki bu çılgın rekabet içerisinde sesli aramalar için ne tür hazırlıklar yapmalısınız? Ne tür SEO tekniklerini hayata geçirmelisiniz? Hitap ettiğiniz sektörü ve pazarı düşünerek en sık sorulan soruları tespit edin.

10.10.2018

Google Plus Kapanıyor! İşte Nedenleri

Google, 7 yıllık bir serüvenin ardından Google ’ı kapatma kararı aldı. Peki, Google Plus’ın arama dünyasındaki yeri, etkileri neydi? Google ’a giriş yapan kullanıcıların sitede kalma süresi ?’lık bir dilim için sadece 5 saniye! Gerçekten de ilginç bir rakam!

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim