Backlink Alırken Kullanabileceğiniz Toolbarlar

Backlink Alırken Kullanabileceğiniz Toolbarlar

Site Bilgileriniz Siteye Girdiğinizde Önünüzde

Optimizasyon çalışmalarında yararlanacağımız ve referans noktası oluşturcağımız sitelerin değerleri önemlidir. Bunların ölçümlemesini yaparken genellikle web tabanlı araçlar veya masaüstü programlar kullanılmaktadır. Bu eklenti sayesinde artık daha hızlı bir inceleme yapabilmek için değerlerini sorgulayacağınız siteye girmeniz yeterli olacaktır.

Seoquake Site Hakkında Hangi Bilgileri Verir?

Bu toolbar arayüz bakımından tarayıcınızda diğer toolbarlar gibi rahatsız edici bir görünüme sahip değildir. Aynı zamanda kullanışlı olması da bir diğer tercih sebebi olmaktadır. Size kazandırdığı faydalar ise 12 etkili değeri tek toolbar ile önünüzde bulmanızdır. Bunlar ise Google pagerank, No follow linkler, Delicious index sayısı, Alexa değerleri, Yahoo link ve index sayısı, Google index sayısı gibi hatırı sayılır değerlerdir. Seoquake toolbarı edinmek için sitesine girerek aktif olarak kullandığınız tarayıcıyı seçmeniz yeterli olacaktır. Bizce tanıtacağımız toolbarlar arasında seoquake için 5 üzerinden 3 puan yeterli olacaktır.

The Seo Toolbar İle Sitenin Geçmişini Görün

Avrupa’da en çok tercih edilen yardımcı araçlardan biridir. Genel özelliklerine bakıldığında ilk tanıttığımız araçla birçok aynı özelliğe sahip olmasına rağmen ekstra olarak sitenin yaşı ve tahmini ziyaretçi sayısı değerlerini vermesi oldukça kaliteli bilgiler toplamanızı sağlayacaktır.

Sadece Firefox tarayıcılarını destekleyen bu aracın tercih edilme sebeplerinden bir diğeri ise tamamen ücretsiz bir toolbar olmasıdır. İncelemelerimiz tarafından hak ettiği kullanıcı puanı ise 4’tür.

Toolbar Konusunda Seomoz’dan Site Yöneticilerine Destek

Seomoz seo denildiğinde Dünyada birçok kişinin aklına gelen geniş site yöneticisi araçlarına ve etkili analiz programlarına sahip sitesidir. Kendine özel algoritmaları sayesinde kaliteli sonuçlar vermesinin yanı sıra site değerlerini de en doğru şekilde çekerek kullanıcıya ulaştırmaktadır.

Şu an için sadece Chrome ve Firefox için destekleyen bir alt yapıya sahip olsa da kısa süre içerisinde Yandex’in desteklemesini de sağlayacaklarını belirttiler. Bu araci etkin olarak kullanabileceğiniz ve memnun kalacağınızı belirtmek isteriz. Kullanıcı puanı olarak 5 tam not aldı.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim