Google Maps Güncellendi !

Google Maps Güncellendi !

7 Şubat’a, yepyeni bir haberle, yepyeni bir güncellemeyle uyandık! 
Google Maps, Android uygulamalarda güncellendi! Yeni gelen güncellemeyle birlikte 3 yeni sekme daha eklenmiş durumda. Artık bundan böyle; trafik durumu, toplu taşıma ve yakın konumlar hakkında anlık bilgiler alabileceksiniz.

Google’dan yapılan duyuruya göre Google Maps uygulaması üzerinde, ana sayfa ekranında en aşağıda bulunan sekmelerde; konumlar, sürücü sekmesi ve ulaşım sekmesi gibi eklemeler göreceğiz. 
Yenilenen konumlar sekmesiyle birlikte yakın çevrenizdeki; restoranları, ATM’leri, eczaneleri, benzin istasyonlarını ve marketleri görebileceksiniz. Üstelik bu listeler gelişigüzel değil, Google tarafından değerlendirilerek hazırlanmış listeler olacak. 

Kullanıcılar, sürücü sekmesini kullanarak yakın konumlarındaki trafik durumunu; eğer ev ve iş adresleri de kayıtlı durumdaysa varış zamanlarını, anlık olarak izleyip, takip edebilecekler. “Sürüşe Başla” opsiyonuna tıklayarak sürüş rotanızdaki trafiği yine anlık olarak izleyebileceksiniz. 

“Seyahat Sekmesi, kullanıcılara, otobüs ve tren seferleri hakkında yine anlık bilgiler sunuyor. Üstelik, yine ev adresiniz daha önceden kayıtlı ise, varış zamanınızı size iletiyor. Otobüs ve tren güzergahları, zaman çizelgeleri ile farklı alternatifleri görebiliyor ve sizin için en uygun olanını seçebiliyorsunuz. 

Google Maps, Ürün Yöneticisi olarak görev yapan Marcus Lowe, yeni gelen güncellemeyle ilgili şunları söylemiş: “İster işyerine ulaşma, isterseniz gezi amaçlı yola çıkmış olun, Google Maps artık size kişiselleştirilmiş bilgiler sunuyor olacak. Size özel sunulan bu anlık bilgileri kullanarak ulaşım tercihlerinizde hiçbir güvensizlik yaşamadan size en uygun olanını seçebilirsiniz.”



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim