Google'da Yükselme

Google'da Yükselme

Günümüz internet devi, hepimizin başvuru kaynağı google'da yapacağımız aramalarda karşımıza çıkan sitelerin neye göre sıralandığını ve nasıl bir yol izlenerek bu sıralarda yer aldığını öğrenmek istermisiniz? İnanın bende bu konuya ilk merak sardığımda çok ama çok ilgimi çekmişti ve bu birikimimi sizinle paylaşmak istedim. Arama motorları kullanıcılarına en iyi arama sonuçlarını verebilmek için sürekli bir gelişim ve yeni strateji izleme yoluna gidiyorlar. Bunun en büyük sebebi haksız rekabeti önleyerek kullanıcılarına en iyi sonuçları verebilmek. En iyi sonucu veren arama motoru da sektörü elinde tutar ve milyon dolarlık pastanın en büyük bölümünü kendine alır. Bu değişen stratejiler neticesinde yeni oluşan ve her gün adını sıkça duymaya başladığımız seo konusu artık bir sektör haline gelmiş ve yine büyük rakamların oynadığı gözden kaçmamıştır.

Peki ne bu SEO ?

SEO İngilizce karşılığı "Search Engine Optimization" olan "Arama Motoru Optimizasyonu" kelimesinin kısaltmasıdır. "Arama Motoru Optimizasyonu" işinin temel amacı; web sitelerini istenilen kelimelerde üst sıraya çıkmasıdır. İstenilen kitleye ulaşılarak ürün ve hizmetlerin tanıtımını hızlı bir şekilde yapmak ve şirketin karlılığını artırmaktır. Bunun yanı sıra her gün google adwords'e dünya para ödemekte kurtulacaksınız. Sitenize İyi Bir Seo Uzmanı Bulun.

Siteniz için iyi bir SEO Bulun

İyi bir seo uzmanı ile siteni canlanarak bu güne kadar görülmemiş bir karlılık elde edebilirsiniz. Seo uzmanı sitenizin alt yapısından tutunda reklam ve tanıtımına kadar yapılması gereken tüm işleri büyük bir titizlikle yaparak arama motorlarının sevmesini ve sitenizin daha iyi yerlere gelmesine yardımcı olur. Kimi zaman bu sadece birkaç kelimende ibaret, kimi zaman belli kelime öbeklerinde uzun soluklu çalışmalar yapılır.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim