Web Sitesi İçin Seo İpuçları?

Web Sitesi İçin Seo İpuçları?

Bir web sitesini arama motoruna uyumlu hale getirmek ve içeriği dahil sayfaları gibi site içerisindeki site başlıkları anahtar kelimeler kısaca siteyi arama motorlarında daha iyi yerlere getirmek siteye hit ve prestij hatta müşteri kazanmak için kesinlikle uygulanması gereken bir seo çalışması vardır. Çok çeşitli seo teknikleri mevcut anahtar kelime odaklı, makale başlığı , title ve link daha sayamadığımız birçok seo tekniği mevcut.

Anahtar Kelimeleriniz İyi Seçin

Sitenizde en çok dikkat etmeniz gereken anahtar kelimelerinizdir kodlarınızda ve yazılarınızın içerisinde kullandığınız anahtar kelimeler. Peki bu anahtar kelimelere seo yapmak mümkünmü? , Anahtar kelimelerinizi doğru seçerek ve doğru kullanarak sitenizi çok daha iyi yerlere getirmeniz mümkün. Bunun için kodlarınızdaki anahtar kelimeleriniz 240 karakteri geçmemelidir. Bunun yanında anahtar kelime odaklı seo yapmış olucaksınız işte burada sitenizde yayımladığınız , resimler , videolar ve yazılarınız devreye giriyor.

Fazla Anahtar Kelime Tehlikelidir

Yazılarınızın içerisinde kullandığınız anahtar kelimeler en fazla 3 adet olmalıdır. Yani sitenizin içeriği ile alakalı bir yazı yayımladığınızda bu yazı içerisinde o yazının başlığı ve içeriği sitenizinde anahtar kelimelerine uygun olacak şekilde en fazla 3 anahtar kelime girmelisiniz aksi taktirde spam’a düşebilir ve anahtar kelimenizde sandbox’a düşebilirsiniz. Siteniz için bir favicon kullanmalısınız. Favicon web browser yani internet tarayıcınızın en üst sol köşesinde bulunan sitenize girdiğinizde orada çıkan simgedir. Örneğin gmail ‘e girdiğinizde mektup işareti çıkar bir blogger sitesine girdiğinizde “ß” işareti çıkar işte siz oraya sitenizin simgesini koymalısınız.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim