Backlink İçin Link Değişimi ve Kontrolü

Backlink İçin Link Değişimi ve Kontrolü

Link Değişimi ve Takibini Kolaylaştırın

Özellikle geçtiğimiz yıllar içerisinde link değişimlerinin etkilerinin oldukça yüksek olduğu birçok kişi tarafından bilinmekteydi. Günümüzde ise etkisinin olmasına rağmen eski prestijine sahip değildir. Link değişimi sırasında site yöneticilerinin en çok sorun yaşadığı durum habersizce kaldırılan linklerdir. Çünkü linkler ne kadar kalıcı olur ise o kadar kaliteli bir backlink sayılmaktadır.
Bu alanda dilerseniz kendinize özel bir web uygulaması(script) yazdırabilir ve linklerin eklenme zamanını ve detaylı bilgileri girerek kontrollerini istediğiniz aralıklar ile sağlayabilirsiniz.

Site Sahipleri İle Daha Hızlı İletişim Kurun

Bunun yanı sıra vereceğiniz süre zarfı içerisinde linklerinizin bulunduğu sayfaları otomatik olarak tarattırarak da linklerinizin kaldırılıp kaldırılmadığını da kontrol edebilirsiniz.

Eğer ki link değişimi için yurt dışındaki kişiler ile görüşmeniz gerekiyor ise bu alan da maillerinizin takibini, okunup okunmadığını kontrol etmek istiyorsanız Tout App(ücretli), Boomerang Gmail(ücretsiz), Rapportive(ücretsiz) gibi eklentilerden de yararlanabilirsiniz.



Yorumlar

Faydalı bir paylaşım olmuş. Tebrik ediyorum.

Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim