Hacklink Çözümleri Nelerdir

Hacklink Çözümleri Nelerdir

Birçok Site Sahibi Yardım Alıyor.

İnternet ve seo dünyasında yükselen rekabette her alanda olduğu gibi çalışmalarına hile ve hurda karıştıran kişiler bulunmaktadır. Seo ve sıralama çalışmalarında sıklıkça rastlanan hacklink sorunu için birçok uzman ve site sahibi çözüm konusunda yardım almaktadır. Öncelikle hacklink ile sitenize ait alakasız kelimeler üzerinden sağlanan backlinkleri tespit etmeniz gerekmektedir. Bunun için öncelikle opensiteexplorer.org sitesinden sahip olduğunuz backlinkleri ve hangi kelimeler üzerinden verildiğini analiz etmelisiniz. Eğer ki sizin oyun üzerine bir siteniz var ve analiz sonuçlarınızda adult kelimeler üzerinden backlinkler sağlandığını görüyorsanız panik yapmayın sizi çekemeyenler hacklink yöntemine başvurmuş demektir.

Sitenizin Kodlarını Kontrol Edin

Bunun yanı sıra kendi sitelerinizin ara ara kodlarını kontrol ederek de sitenize gizli kodlar yerleştirilip yerleştirilmediğini kontrol edebilirsiniz. Baktınız ki siteniz ile alakasız olan backlinklere sahipsiniz yapmanız gerekenleri maddeler halinde sıralayalım.

- Backlink alınan site sahibi ile iletişime geçerek durumdan haberdar edin.
- Sitenin barındığı sunucu ile iletişime geçerek güvenlik açıkları olduğunu ve durumu bildirin.
- Bilişim suçları mail adresine ihbar.bilisim@iem.gov.tr durumu detaylı bir şekilde anlatan metin hazırlayın ve metne kanıtlarınızı, ekran görüntülerinizi ekleyin.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim