Güncel Seo Sistemlerince Arama Motorları

Güncel Seo Sistemlerince Arama Motorları

Günümüzde internetin ve arama motorlarının gücü ve hayatımızdaki yerini artık kimsenin tartışmayacağını düşünüyorum. Merak ettiğimiz yada ihtiyaç duyduğumuz her konuda google olmak üzere tüm arama motorları internet’te kaçınılmaz tek başvuru kaynağımız.

Arama motorları kendi geliştirdikleri sistemler sayesinde kullanıcılarına en iyi arama deneyimini yaşatabilmek ve en doğru sonuçları vermek, arama sonuçlardaki sıralamanın suiistimal edilmemesi içinde elinden gelen çabayı gösterdiğini yakınan takip ediyoruz. 80 yılların trendi nasıl internet ise günümüzün trendi de seo.

Dilden dile Seo

Neredeyse her yerde duyduğumuz ve sürekli karşımıza çıkan bu seo kelimesi ne anlama gelir? Ne işe yarar? sorularına tüm kullanıcılarımızın anlayacağı şekilde basit cevap vermeye çalışalım. Seo kelimesini basitçe anlatacak olursak arama motorlarına uyumluluk yada diğer bir değişle arama motorlarına optime diyebiliriz. Peki de benim web sitem var, arama motorlarına uyumlu olmasa ne olur? Diye sorduğunuzu duyabiliyorum.

İnternet kullanıcıları Arama Motorlarında

Unutmayın bu gün internet kullanııların % 92 ye yakın bir kısmı arama motorları vasıtası ile bilgiye erişiyor. ( 2012 ilk altı aylık verileri kaynak BTK ) Bu denli yüksek bir ziyaretçi trafiğini gönderen arama motorlarının istek ve önerilerine göre sitenizi uyarlama mecburiyetimiz olduğunu umarım artık sizde kabul edersiniz.

Yüksek ziyaretçi trafiğine sahip bir site, ürün satışları, elde ettiği reklam gelirleri, marka değeri gibi farklı kriterlere göre değerlendirilerek sahibine çok ciddi getrler sağlamaktadır. E tabi söyle bir lüksünüz de var ki benim ziyaretçiye ihtiyacım yok, para kazanmasam da olur web sitemden diyorsanız o da başka bir konu, o zaman bu makalede fazlada vakit kaybetmeyin diyerek konumuza dönmek istiyorum.

Etkili bir seo için ne yapılmalı

Seo için neler yapılır, Ne şekilde çalışmalar yapılır bunu diğer makalemizde ayrıntılı bir şekilde anlatmaya çalışacağız. Biraz daha seo olayının öneminden bahsedelim isterseniz. İnternet sitenizin bireysel veya kurumsal olmasının işin aslı hiç bir farkı yoktur.

Her kez bir iş yeri yada çok ziyaretçisi olan bir işletme sahibi olmak ister. Neticede ortak amaç daha büyük kitlelere ulaşmak, daha çok kazanma ve daha fazla kişiye sesimizi duyurmaktır. Bir nevi meşhur olma, tanınma arzu ve egolarımızın bir başka yansıması olduğunu da bilmem kabul edermisiniz.

Seo uzmanları ile % 100 başarı

Tam bu noktada seo uzmanları devreye girer; görselinizdeki uyumsuzluktan tutunda sitenzn alt yapısındaki yanlış ve gereksiz kodlara kadar her konuya neredeyse el atar, sistemin sorunlarını giderir ve sizi tanıtabilmek için uygun gördüğü yerlere reklam verir, link dağılımı ile siteyi güçlendirir, makaleler ile sitenizi besler ve neticede ve sizi ele güle reklam eder.

Sonuç iyi bir seo uzmanı, iyi bir web sitesi, kaliteli ziyaretçi, yüksek trafik ve kaçınılmaz son sürekli gelir getiren bir işletme.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim