Seo ve siz

Seo ve siz

1990 yıların sonuna doğru internet kullanıcılarının başta google olmak üzere arama motorlarına ilgi gösterip temel dayanak olarak kabul etmesi ve bu sektörün gelişerek çılgın bir şekilde büyümesi neticesinde arama motorları olayın boyutunu değiştirerek konuya daha Türkçe hâkim olma ve bu alanda radikal değişiklikler yapmaya başladılar. Neredeyse her geçen gün değişen arama motorlarındaki bazı ölçütler getirmeye başladı.

Seo Sonrası ne olcak?

Sektörün büyüklüğü göz önüne alınırsa birçok kişinin iştahı kabarmaya başladı ve yanında alternatif sektörler getirmeyi başardı. Bu alternatif sektörlerin en basında seo yani karşılığı Arama Motoru Optimizasyonu piyasası gelişti. Peki, sitemizi arama motorlarına optime etikten sonra ne olacak.

1. Ziyaretçi trafiğiniz artacak
2. Daha büyük kitlelere hitap ederek marka değeriniz artacak
3. Daha çok ürün satma reklâm alma şansınız olacak
4. Karlılığınız artacak ve google adwords’e bütçe ayırmak zorunda kalmayacaksınız.

Seo Ekipleri

Neredeyse her konuda ve ürün gamında büyük rakiplerin oluştuğu internet piyasasında başarılı olabilmek için kendi seo ekiplerini kuran ve bu olayın farkına varan şirket sahipleri ve reklâm firmaları bu konuda gözle görülür başarılar elde etmesi diğer kullanıcılarında seo konusuna eğilmesine sebep oldu. Bu gün ülkemizde dâhil birçok ülkede seo ekipleri kurularak olayın daha profesyonel yapılması ve daha sağlıklı sonuçlar alınması için büyük çalışmalar yapılmaktadır. Ülkemizde diğer ülkelere göre daha çok yol kat edilen seo konusunda başarılı isimler dünya sıralamalarını zorlar hale gelmişlerdir.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim