Seo’nun önemi

Seo’nun önemi

Seo seo seo

Neredeyse internet üzerinden bir iş yapan, sitesi olan, tüm kişi ve firmaların her gün hayatının belli bir bölümünü kaplayan, bu garip ama etkileyici kelime. Her gün diyorum çünkü seo olayı bir kereye mahsus olan bir şey değildir. Süreklilik ister, ilgi ister, düzen ve sabır ister en önemlisi bir yol haritası ister.

Bu kadar çok şey isteyen bir çalışmanın neticesinde ne elde edeceğiz. Saygınlık, prestij, marka ve nihai hedef daha çok para kazanma desem.
Bir anda gözleriniz açıldığını hisseder gibi oldum evet bunların hepsine çizdiğiniz yol haritasına uyarak erişebilirsiniz.

Site içeriği

Seo konusunda düzenli çalışma ve bu işin belli bir disiplin içerisinde hareket etmesin önemini kavramak ve emin adımlarla hareket etmek çok önemlidir. örneğin siteniz çok geç açılıyor, gerekli gereksiz birçok kodu sitenize doldurdunuz ve içeriğiniz ile alakasız dünya konu var bu siteye siz dünyanın en büyük ve gelişmiş seo çalışmasını yapmaya kalksanız ne işe yarar sonuç hüsran. Burada üstüne basa basa anlatmak istediğim konu dış optime kadar iç optimenin de ne derece önemli olduğudur.

Gereksiz içeriği kaldırın

Tekrar hatırlatmakta fayda var ilk önce sitenizdeki hataları, gereksiz içeriği ve hızlı açılmasını önleyen unsurları kaldırarak seo çalışmanıza başlamalısınız. Daha sonra yapılacak olan sitenin tanıtımı, dış link alımı ve siteniz tanıtıcı makalelerin yazımı hakkında ise bir sonraki konumuzda sizleri ayrıntılı bilgilendirmeye çalışacağım.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim