Twitter Aracılığı İle Sitenizin Tanıtılması

Twitter Aracılığı İle Sitenizin Tanıtılması

DOĞAL TAKİPÇİ BULMAK ZOR DEĞİL SORUN YARATICILIK

Twitter özellikle optimizasyon çalışmalarımızın sosyal medya ayağında önemli bir yere sahiptir. Bu alanda doğal takipçiler kazanarak sitemizin sosyalleşmesine yardımcı olarak popülerliğimizi arttırmamız gerekmektedir.

TWİTTER KUŞU SİTENİZİ UÇURSUN

Twitter hesaplarınızı alırken mutlaka anahtar kelimeniz ile ya da site isminiz ile almanız size aramalarda büyük bir avantaj sağlayacaktır. Tweetlerinizi oluştururken 20 veya 50 karakterden yararlanmayın. Twitter size 160 karakter veriyorsa takipçilerinizin dikkatini çekmek için bütün şansınızı kullanın.

Yapılan bir araştırma sayesinde tweetleriniz ne kadar çok oluyorsa insanların sizi takip etme ihtimali de o kadar artıyormuş. Tweetlerinizde mutlaka anahtar kelimelerinizi başta kullanın. Bu sıralamalarda daha üst sıralarda yer almanızı sağlayacaktır.

Kısa bağlantıları mutlaka kullanın. Bu aracı linkler Twitter üzerinden sağladığınız geri dönüşümü size sayısal veriler ile sunmaktadır. Tweetlerinizde aşırıya kaçmadan zaman zaman sitelerinizin ismini paylaşarak ziyaretçilerinize hatırlatın.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim