Seo ve makale

Seo ve makale

Seo ve Makale

Seo olayına girdiğinizden itibaren sizde biliyorsunuz ki zorlu bir süreç sizi bekliyor. Burada en zorlu süreç kimi uzmana göre su an benimde yaptığım makale ile tanıtım konusudur ki bu olay beklide seo’nun bel kemiğidir.
Seonun en önemli faktörü olan bu makale ile tanıtım olayında dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise makalenin baştan savma bir şey olmaması ve yazım kuralları dâhil tüm detayların ayrıntılı olarak işlenmesidir.

Makelenin Önemi

Seo uzmanı hazırladığı yada ekinine verdiği makale konusunun okunur ve kullanıcının işine yaracak bilgilerin olmasına dikkat eder. Ziyaretçilerin makaleyi herhangi bir vasıta ile bulmaları neticesinde okumadan kapatmaları o makalenin değil tüm seo çalışmasının başarısız olması yolundaki ilk adımdır diyebiliriz. Buna hangi açıdan bu şekilde baktınız? Derseniz eğer hemen açıklayım. Eğer siz veya ekibinizin bir elemanı yaptığınız çalışmanın bel kemiği olan makale konusunda işi savsaklıyorsa ve yazdığı makalelerin içinde sadece sizin verdiğiniz bir kelime 3veya 4 kere geçmesine yer verip gerisini de zırvalıyorsa bunun tek bir anlamı vardır kullanıcı gözünde. “ bu site beş para etmez yada zaman kaybı” arama motorlarını yazan mühendislerde farklı bir düşünce yapısı ile yola çıkmadıklarından sizin hakkınızda yazılan makaleler okunmuyor yada bu makaleye ulaşan ziyaretçi vakit harcamıyorsa arama motorları da sizin için aynı kullanıcının vereceği notu verecektir ve sonuç hüsran olacaktır. Siz en iyisi işi sağlama bağlayın konuya kendini verecek sağlam ekip arkadaşları ile seo çalışmanıza başlayın.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim