Anahtar Kelime Belirlemek İçin Kullanılabilecek Araçlar

Anahtar Kelime Belirlemek İçin Kullanılabilecek Araçlar

Anahtar Kelime Sitenizde Önemli Rol Oynar

Bu alanda herkesin kullandığı Google anahtar kelime aracı dışında sizlere aynı hizmeti veren farklı araçları ele alacağız.

Bunlardan birincisi olan Wordstream kullanıcılara zaman kazandıran bir anahtar kelime ölçüm ara yüze sahip. Ücretsiz 1 haftalık sürümü sayesinde detaylıca inceleyebilir anahtar kelimeleriniz üzerinde kapsamlı analizler yapabilirsiniz. Adwords anahtar kelime aracı ile bağlantılı olarak çalışmaktadır.

Anahtar Kelimenizi Seçerken Araçlardan Yardım Alınız

Bir diğer anahtar kelime analiz aracı olan Wordtracker ise sizlere sunabileceği binlerce kelimesi olduğunu belirtiyor. Hem zamandan kazanmış hem de hedef kitleniz için doğru anahtar kelimeleri yakalamanızda büyük rol oynuyor. Maalesef ki bu araç da deneme sürümü bittikten sonra ücret talep ediyor.

Ubersuggest da aynı şekilde anahtar kelime hizmeti veren bir sitedir. Bu siteyi daha önce anlattığımız sitelerden ayıran özelliği ise tamamen ücretsiz olmasıdır. Bu nedenle birçok kişi tarafından da tercih edilmektedir. Fakat sadece anahtar kelime fikirleri sunmaktadır ve diğer raporlamaları mevcut değildir.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim