SEM (Search Engine Marketing)

SEM (Search Engine Marketing)

ARAMA MOTORU PAZARLAMA SEKTÖRÜ KIZIŞIYOR

Bu tabirin Türkçe karşılığı arama motoru pazarlaması olarak da bilinmektedir. Son zamanlarda arama motoru optimizasyonunun meslek haline gelmesi ile birlikte gelişen pazarlama yöntemleri Arama motoru pazarlaması için de birçok kişiye iş imkanı sağlamıştır. Çalışmalar sayesinde anlaşılan kelimeler üzerinden anlaşılan sitenin sıralamalara verilen tarihler içerisinde getirilmesi bir iş konseptine dönüşmüştür.

Sektör geniş olunca bu işi meslek haline dönüştüren bilgili/bilgisiz kişinin türemesi de çok geç olmamıştır. Bu nedenle arama motoru optimizasyonu hizmeti alırken de yapacağınız sözleşmeler ile kendinizi garanti altına almanızı tavsiye edebiliriz.

GÜÇLÜ, ETKİLİ VE DİNAMİK BİR SEKTÖR

Arama motoru pazarlaması garantisi olmayan ve riskli bir iştir. Bu işi size takdimini gerçekleştiren kişilerin referanslarını, sertifikalarını ve önceki çalışmalarını iyice analiz etmeniz gerekmektedir. Eğer ki rekabet oranı yüksek olan kelimelerde 1 gün, 1 hafta ve 1 ay gibi kısa süreler içerisinde ilk sıraya çıkartma garantisi veren kişiler olursa bu tarz kişiler genellikle hile ve hacklink yöntemleri ile bu başarıyı sağladığı için kalıcılığı da pek uzun süreceği söylenemez.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim