Dmoz Kaydı Nasıl Yapabilirim

Dmoz Kaydı Nasıl Yapabilirim

Sitenizi Kaydederken Neler Gerekli Bilin

Birçok arama motoru siteleri dizinlere eklemek ve sıralamaları belirlemek için Dmoz kayıtlarının olup olmadığına bakmaktadır. Peki Dmoz web dizinine sitemizi kaydederken nelerin gerekli olduğunu bilmemiz gerekmektedir.

En Uygun Kategoriyi Seçin

Önceklikle doğru kategoriyi seçmemiz gerekmektedir. Bunun için siteniz ile aynı içerik hizmetini sağlayan sitelerin hangi kategorilerde bulunduğunu kontrol edin ve siteniz için en uygun alt kategoriye gelin. Ardından üst menüden adres öner diyerek sitenizin başvurusunu yapmaya başlayın.İlk olarak site adresinde dikkat etmemiz husus site adresini https://www.siteismi.com olarak eklemeniz olacaktır. Ardından site başlığı kısmında ise slogan olarak bir başlık değil daha yalın ve objektif bakış açısı ile site başlığınızı oluşturun.

Açıklama Kısmına Mutlaka Anahtar Kelimenizi Girin

Site açıklama kısmı açıkçası Dmoz Editör’lerinin en çok dikkat ettiği ve can alıcı noktadır. Bu alanda anahtar kelimenizi geçirmemeniz aslında size kabul edilmesi açısından fayda sağlayacaktır. Açıklamalarda anahtar kelimenize yer vermek istiyorsanız da kesinlikle anlam bozukluğu ve yazım hatası bulunmayan bir cümle oluşturun.Ardından e mail adresinizi de formda bulunan alana ekleyerek gönderin. Google kendi dizininin verilerini de Dmoz tarafından temin etmektedir.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim