Google Plus Nedir Ne İşe Yarar

Google Plus Nedir Ne İşe Yarar

Facebook’dan  Farkı Yok

Google Plus son zamanlarda Google tarafında geliştirilen ve en az tercih edilen servisler arasında yer almaktadır. Bunun sebebi ise Google’ın Facebook, Twitter, Pinterest gibi sosyal medya araçlarından sonra bu projeyi hayata geçirmesidir. Google Plus mantıken Facebook’dan hiçbir farka sahip olmadığı gibi Google’ın daha önceden çıkardığı Buzz projesinin hayal kırıklığına uğradığı için Plus sayesinde aradaki oluşan farkı kapatmaya çalışmasıdır.

Çoklu Görüşme Yapılabiliyor

Google Plus’ın farkları ise tüm Google servislerinin bu sosyal medya aracına bağlı olarak kullanabilmesinden ibarettir. Yani beğendiğiniz siteleri duvarınızdan paylaşırken, 9 kişiye kadar çoklu görüşme yapabilir ve bir yandan da maillerinizi kontrol edebilirsiniz.

Projenin Tutması İçin Elinden Geleni Yapıyor

Arama motoru sıralamasında tüm kartlar Google tarafında olduğu için bu projenin tutması için de elinden geleni yapmaktadır. Örneğin daha önceden “araba oyunları” diye bir arama sorgusu yapan arkadaşınız var ve bu arkadaşınız sizin Google Plus hesabınızda çerçeveleriniz içerisinde ise onun +1 yaptığı siteyi sıralamalarda daha üstte çıkararak “Bak senin arkadaşın bunu beğenmiş senin için de yararlı olabilir” diyor fakat bu mantık tamamen yanlış kurulmuştur. Çünkü eğer arkadaşım siyah bir site üzerinden araba oyunları oynamayı beğendi ise benim zevklerim bu renk ile uyuşmuyor olabilir.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim