Domaininizin Sıralama Yeteneğini Bilin

Domaininizin Sıralama Yeteneğini Bilin

Domaininizin Sıralama Yeteneğini Bilin

Bazı güçlü siteler bile vasat içerikler koyabilir ve bunun rağmen sıralamaları yinede iyidir. Kurallara uyan diğer yayıncılar bunun nedenini hep merak eder. Esasında, onlar bu içerikleri kullandıklarında Google’dan (ve diğer tarayıcılardan) ders aldılar. Bunu öğrenmek inanılmaz zaman ve emek alıyor.

Sitelerin çoğunluğunda, anahtar kelimelerinin sadece küçük bir kısmı sıralamaya giriyor ve bunların çok azı ilerleme katediyor ve ticari olarak değerli domainlerin arasında kalıcı bir şekilde yüksek sıralarda yer alıyor.

Eğer böyle bir hedefiniz varsa (ve uzun süreli), sağlıklı çalışmaları takip etmeye, daha önce sıralamaya girmemiş hedefler koymaya, rahat amaçlar oluşturmaya ve kolay hit almaya ihtiyacınız vardır. Domain etkisi yardımcı olabilecek bir ölçüttür ancak, bu günlerde Google’da güncellemelerin karmaşıklığı ortada, o nedenle artık domainin de pek önemi yok. Ayrıca burada profesyonel SEO firmalarının altıncı hislerini geliştirmelerinde de fayda var. Bazı domainler kendini başta belli eder.

Yükselme ve Bağlantılar İçin En Etkili Vuruşu Yapın

Son zamanlarda sosyal medyanın bağlantıların sıralama kazanması için tek kaynak olarak asla işe yaramadığını öğrendik. Ayrıca, bağlantılar olmadan, içeriğin sıralama kazanma ihtimalinin olmadığını da biliyoruz. Yani, hem direk trafik ve değeri yükseltmek için çeşitli içerikler üretmeye hem de bağlantı ve sıralama kazanmaya ihtiyacımız vardır. Nerdeyse her içerik için bu zorlu bir iştir, özellikle reklam veya gelir getirecek içerikleri oluşturmaya çalışanlar için…
Deneyimlerime göre, içerik 3 noktada keşimi ile başarılı olma olasılığına sahip olur: bilgili olduğunuz konudaki içerikler, bunlar hakkında daha önce web’te bulunmayan (veya kolay bulunmayan) eşsiz bilgiler ekleyebilirsiniz ve takipçileriniz arasında yankı uyandıracak gündem içerikler ve paylaşılması ile geliştirilmesi için stratejik olarak yaratılmış içerikler.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim