SEO İçin Önemli 5 İpucu

SEO İçin Önemli 5 İpucu

SEO İçin Önemli 5 İpucu

1. Yeni Anahtar Kelimeler ve İçerik
2. Yeni Dikeyler ve SERP Özellikleri
3. İlave SERP Hâkimiyeti
4. Alıcı Hunisinde Yükselme
5. Uluslararası/Çok Dilli Hedefleme

Eğer bu platodaysanız ve her geçen yıl ile birlikte organik aramadaki büyümeniz yavaşladıysa, aşağıdaki tanımları keşfetmeli ve dikkatinizi çekmesi gereken şeylere hak ettiklerini vermelisiniz. Bazen seçenek çok açık değildir, bu durumda deney yapmalı, tekrarlamalı, ölçmeli ve sonrasında önceliklerinizi belirlemelisiniz.

Yeni Anahtar Kelimeler ve İçerik

Bu seçenek sıklıkla, arama trafiğinin büyümesinin yavaşlaması ancak sıralamanın yüksek kalması durumunda olur. Büyüme odaklı organizasyonlar anahtar kelime için sahip oldukları egemenlikten memnun olmazlar bu sebeple giderek genişleyen terimlerin ve söz öbeklerinin peşine düşerler bu değerli trafik getirebilir.
Çoğu zaman bu mantıklıdır. Bu belirgin bir harekettir ancak görünürde neyin açık olduğu, neyin doğru olduğunun tarifi zor zamanlardır.

Başarının sırrı anahtar kelime listenizi (ve içerik oluşturma hedefinizi) genişletmenizdir:

Hedef kitlenizi anlayın ve gerçekten değerli anahtar kelimeler kullanın

Ne yazık ki, biz bazen sıralamalara ve trafiğe o kadar çok odaklanıyoruz ki, bunları yalnız bırakıyor ve hiçbir amaca hizmet etmiyoruz. Yeni bulunmuş SEO yükseltmeniz getirdiği birçok yeni ziyareti kısa veya uzun süreli dönüşümleri az bir etki yaratıyor iste, yanlış kapıyı çalıyor olabilirsiniz. Sadece marka odaklı bazı trafiklerin ve bağlantı kazanma olasılıklı bazı içeriklerin ziyaretçiye dönüşmemesinde bir sorun yoktur. Ancak oranların hızlı düşüşlerinde işinizin kontrolünü almalı ve mantıklı hedefleme yapmaya geri dönmelisiniz.

 



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim