Google Uyumlu Yazarınızı Nasıl Alırdınız

Google Uyumlu Yazarınızı Nasıl Alırdınız

Google Uyumlu Yazarınızı Nasıl Alırdınız?

Yazarlık ihtimali olmasa bile, gelecek uygulamalarda yazarlık kimliği ve aramalarda yazarlık veya benzeri herhangi bir aksiyon olabilir. Yazarlığı kendi yararınız ve içerikleriniz için kullanmanız mümkün mü? Evet, Sanırım bazı şeyler yapabileceğinizi düşünüyorum.

1. 10 kat daha iyi içerik oluşturma hedefi koyun. Rand Fishkin’e göre bu günlerde “iyi ” içerikler artık yazarlık için yeterli değil çok iyi olması gerekiyor. Ayakta kalmak ve içeriğin gerçek yararlarını elde etmek için, üretici olmalı ve yayımladığınız içerik Google’ın konunuz için gösterdiği sayfada bulunan içerikten 10 kat daha iyi olmalıdır. Demek istediğim, kalite için nicelikten ödün vermelisiniz.

2. Yayımcılar 10X yayımcı haline gelmelidir. Yayımlama yapan bir siteniz varsa yani kullanıcıların oluşturdukları içerikleri kabul ediyorsanız, standartlarınızı yükseltmelisiniz. Her yazardan gelen her makaleyi kabul etmek, sadece sizin sayfalarınızı doldurur ve onlarla baş edemezsiniz. Bunun yerine daha kaliteli içerikleri, daha kaliteli yazarlardan alarak daha yüksek kaliteli sonuçlar almalısınız.

3. Takımınızı kurun ve onları cesaretlendirin. Gerçekten iyi bir yazarsanız ve işe yarar şeyler ortaya koyuyorsanız, yakında bazı fanlarınız olmaya başlayacaktır. Bu fanları tanımak için iyi çalışın, işlerinizin etrafına onları toplamaya başlayın ve ödüllendirerek ve onları cesaretlendirerek sizin etrafınızda kalmalarını sağlayın. Bu kişiler tarafından her zaman ulaşılabilir olur. Bu kişiler, Google’a “İşte bu kişi o!” sinyalini aktarabilecek kişilerdir.

4. Online çalıştığınız kadar offline çalışın. Belki de daha fazla… Kendi kişisel markasını ve ekibi kurarken çok çalıştığını bildiğim yazarlarla konuşurken, online akış için offline aktivitelerin çok önemli yararları olduğunu duyuyorum. Konferanslarda ve etkiliklerde konuşmaktan, röportaja uygun olmaktan, katıldığınız organizasyonlar ile topluluklarda ön plana çıkmaktan ve buna benzer düzinelerce fırsattan bahsediyorum, bu şekilde sadece online bir çevreniz olmayacak, sizi internette araştıran, sizi merak eden bir kitle oluşturacaksınız.

 



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim