Optimizasyon Çalışması İçin Planlama ve İş Akışı

Optimizasyon Çalışması İçin Planlama ve İş Akışı

Sabır ve Çalışma Motivasyonu Yüksek Tutulmalı

Sıralama çalışmalarını oluştururken ilk yapmanız gereken maliyetinizi belirleyerek şu maliyet ile şu hedefe ulaşacağım demeniz ve önünüze adımlar halinde hedefler koymanızdır.

İkinci yapmanız gereken ise bütçenizden nelere ne kadar harcama yapacağız. Hesabınızı bilmeden har vurup harman savurmak ile ne yaptıklarınızı ne de etkilerini takip edebilirsiniz. Yapacağınız her işleme etkisini görmek için 3-5 gün süre tanıyın. Bazı çalışmalar etkilerini 1-5 gün süre içerisinden göstermektedir.

İş Planı Çıkarmak ve Sadık Kalmak

İş planınızı sıraya koyun. Yapacağınız her işlemi sıraya koyun ve yaptıklarınızı ne zaman yaptığınızı bir kenara not edin. Sitenizin incelemelerini günde sadece 1 defa kontrol edin. Bu kontrol 2 günde 1 de olabilir.

Rakip sitelerinizi her gün 1 defa kontrol edin. Yeni yaptığı çalışmalardan haberiniz olsun bunu siz de yaparak rakip siteniz ile aranızdaki farkı açmasına engel olabilirsiniz. Hedeflediğiniz yer ve tarihi kontrol edin. Eğer ki çok yüksekten uçmuyorsanız hedeflerinize ulaşmak sizi çalışmalarınızda daha fazla motive edecektir.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim