Panda'dan Kurtulamıyorsam Pes mi Etmeliyim

Panda'dan Kurtulamıyorsam Pes mi Etmeliyim

Panda'dan Kurtulamıyorsam Pes mi Etmeliyim

Hayır! Panda’dan kurtulmanın mümkün olduğuna hala inanıyorum. Aslında, İnternet çağında oluşumuz, bize gelişim için çok fazla potansiyel sunuyor. Panda’dan etkilendiyseniz fırsatlar için daha derinlere bakmalı, sıkı çalışmalı ve Google’ın tekrar gururla önereceği inanılmaz bir yayıncı olmalısınız.

Eğer Panda sizi etkilediyse, kesinlikle aşağıdaki maddeleri takip edin:

-Site içi kalite denetimlerini daha titizlikle yapmakla başlayın.

-Zayıf içerik yığınlarını bulun ve kaldırın.

-Açılan büyük pencere reklamları gibi misafirleri rahatsız eden şeylerden kurtulun.

Ancak, bunların sonrasında daha fazlasını yapmalıyız. Panda’nın ortaya çıktığı ilk birkaç yılda, site içi belirgin kalite değişiklikleri yapmak Panda’dan kurtulmada olumlu sonuçlar verebiliyordu. Bunun üzerinde çok düşündüm, artık Google daha çok değerli bulduğu siteleri tespit ederek arama sonuçlarında bunları göstermeye özen gösteriyor. Bu Google’ın daha başarılı olmasını sağlıyor ancak birçok site Google’ın bu isteğini karşılayamıyor.

Eğer Panda sizi etkilediyse, maalesef bundan kurtulmanın hızlı bir çözümü yok. Bazı şeyleri değiştirebilir veya içeriklerinizi kaldırabilirsiniz ve beklemeye başlarsınız. Diğer birçoğu gibi, sizin de hızlı bir şekilde bütün sitenizdeki kullanışsız şeyleri geliştirmeniz gerekecek yani durum şu ki, herkes için en iyi seçenek olmanız Google’ın sizi arama motoru kullanıcılarına sunması için çok önemli bir etken olur. Kullanıcının sevdiğini Google 'da seviyor.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim