Site içi SEO Nedir?

Site içi SEO Nedir?

Site içi SEO adından da anlaşılacağı gibi sitenizin içeriklerini arama motoru optimizasyonuna uygun hale getirerek konularınızı, resimlerinizi,makalelerinizi ,videolarınızı ,sayfalarınızı , yani bütün sitenizin içeriğini Google da ilk sıralara çıkarmak için yapılan seo çalışmasıdır.Site içi seo şablonunuzda bulunan meta taglarına kadar uzanabilir.

Resimlerde Alt etiket

Bunun yanında en basit örnek sitenize eklediğiniz bir resme kesinlikle alt etiketi eklemelisiniz. Sitenizin SEO durumunu bir seo analiz sitesinde ölçtüğünüzde ilk sıralarda sitenizdeki alt etiketi bulunmayan resimlerin SEO puanlamasını ne kadar düşürebileceğinizi göreceksiniz. Arama motorlarında sitenizdeki içerikleri daha yükseklere çıkarmak ve sitenizin daha hızlı index alarak rakip sitelerinizden her zaman önde olmak istiyorsanız site içi seo yapmalısınız.

W3C Kodlaması

Siteniz W3C şeklinde kodlanmış olmalıdır.Şablonunuzda W3C olarak arattığınızda bulabilirsiniz.
Yazılarınızda anahtar kelimeleriniz kesinlikle geçmelidir. (En fazla 3-4 kere kullanmalısınız yani bir yazıda en fazla 3 tane anahtar kelime olmalıdır aksi taktirde anahtar kelimenizde sandbox'a düşersiniz ve o anahtar kelimede arama motorlarında görünmez olur.

Yukarıdaki yazımız yeterli gelmediyse SEO Nedir? sayfamıza sizi bekliyoruz. 



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim