Sosyal Medya Çalışmaları Planlama

Sosyal Medya Çalışmaları Planlama

Youtube, Twitter, Facebook’u Tekrar Keşfedin

Sosyal medya alanında yapılan çalışmalarınızı da bir planlama ve iş akışı içerisinde sürdürmeniz istikrarlı ve stabil bir çalışma olması açısından faydalıdır. Örneğin sosyal medya alanında da backlink çalışmalarımızda yaptığımız gibi çeşitliliği sürdürmemiz gerekmektedir.

Sadece 3 Büyük Değil Alternatiflere Yönelin

Sosyal medya alanında eğer ki siteniz yeni ise öncelikle 5’er ve 10’arlı çalışmalar düzenleyebilirsiniz. Bu siteniz ile ilgili bir sayfanın 10 farklı facebook, Twitter, pinterest vb. hesaptan paylaşılması olabilir. Bu çalışmaları sitenizin eski olması ile birlikte sayı bakımından yükseltebilir ve daha da çeşitlendirebilirsiniz.

Özellikle sosyal medya alanında yapılan ziyaretçi arttırma çalışmaları Youtube için etkili ve dikkat çekici videolar hazırlayarak insanların sitenize girmesine yardımcı olun. Videolarınızda anahtar kelimelerinizi geçirmeniz özellikle sıralamalarda da videonuzun gözükmesine neden olabilir. Özellikle hangi site üzerinde çalışmalar yapacaksanız en yoğun olan saatlerde çalışmalarınızı gerçekleştirin. Örneğin Facebook için öğlen 14:00, Twitter içinse akşam 20:00 den sonra çalışmalarınız daha fazla geri dönüş sağlayacaktır.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim