Diğer Sistemler İçin Uyumluluk Teknikleri

Diğer Sistemler İçin Uyumluluk Teknikleri

Hazır Sistemler Dışındaki Site Yazılımları

Optimizasyon alanında çalışmalar yapılırken genellikle hazır e ticaret sistemleri ve wordpress gibi hazır yazılımlar tercih edilmektedir. Bunların dışında tamamen özgün olan tasarım ve yazılımlar kullanan sitelerin zaten optimizasyon açısından olaya bir adım önde başladığını belirtmek isteriz.

Google her durumda ve şartta özgün aradığı gibi yazılım ve tasarım alanından da özgün olan siteleri elbette ki biraz kayırmaktadır. Bu tarz sitelerde seo açısından dikkat etmemiz gereken birkaç husus da bulunmaktadır.

Kod – İçerik Orantısı: Kodlama yoğunluğu ve içerik yoğunluğu paralel olarak yükselmelidir. Herhangi birisi ağır basarak aradaki farkı yükseltmemesi gerekmektedir.

Google Gözünde Kalıcı Bağlantılar

Kalıcı Bağlantılar: Özellikle seo uyumlu linkler oluşturmanız sisteminiz ve tasarımınız fark etmeksizin seo çalışmalarınıza fayda sağlayacaktır. Bunun yanı sıra Navigasyon
menüler sayesinde daha açık bir siteye sahip olabilirsiniz.

Site Haritaları: Her şey tamam sisteminizi kusursuz orantıda, kolay okunabilecek ve ziyaretçiler tarafından kolay bir şekilde kullanılacak hale getirdiniz. Bundan sonrasında ise devreye site yöneticisi araçları girmektedir.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim