En İyi 5 Sosyal Medya Yönetimi Aracı

En İyi 5 Sosyal Medya Yönetimi Aracı

Sosyal medya günlük hayatımızda tahmin edilenlerin dışında adeta hayatımızın vazgeçilmezi olmaya başladı. Yaşamımıza sert ve aynı zamanda ise hızlı bir giriş yapmasının ardından kullandığımız bazı hesaplarımızın kontrollerini yapmak da giderek zorlaşmaya başladı. Bu nedenlerden dolayı bu ve bu gibi sorunlara en iyi çözüm noktası olan ve sosyal platformları tek bir konu altında biriktirerek sizler için büyük bir titizlikle araştırdık ve siz değerli ziyaretçilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Sosyal Medya Kullanıcıları İçin En Faydalı Siteler

Sosyal medya ile tanışalı çok uzun yıllar olmasa da, bunları en iyi benimseyen ve hayatımızın her alanında kullanan ülkelerden bir tanesi oluyoruz. Son zamanlarda oldukça trend olan bazı sosyal medya araçlarına günümüzde artık herkesin birden fazla hesabı olmaktadır. Bu aşamalarda ise son zamanlarda artık işler öyle bir hale geldi ki artık, gerek sosyal medyada, gerekse profesyonel amaçlar ile kullanılan sosyal medya hesaplarını yönetmek ve korumak bile artık başlı başına bir uğraş gerektirmektedir. Son zamanlarda bir çok kişinin günlük hayatlarına kadar müdahale eder durumlara gelmektedir. Bu aşamalarda ise konusunda uzman bir çok yazılımcı bulunmaktadır. Bu durumlarda en etkili çözüm yollarının olduğu farklı şekillerde sunulan yazılımlardan sizler için en etkili, en beğendiklerinizi ve aynı zamanda ise faydalı bulduklarınızı sizler ile paylaşmak istedik.
Bu sistemlerden bahsetmek gerekirse eğer; Mention, Addvocate, Swayy, eGrabber’s Account-Researcher ve Tagboard olmaktadır. Bunları tek tek incelemek gerekirse eğer, Hootsuite; Bahsedilen programlardan en faydalı ve yararlılarından bir tanesi olmaktadır. Peki Hootsuite nedir ve ne işe yaramaktadır? Sosyal medya yönetimi konusunda en bilinen ve son zamanlarda en çok kullanılan programlardan bir tanesi olmaktadır. Bu sistem ülkemizde henüz yeni yeni bilinmeye ve tanınmaya başlasa da, özellikle Avrupa ve Amerika gibi ülkelerde oldukça ilgi gören ve aynı zamanda ise kullanılan yazılılardan bir tanesi olmaktadır. Bu sistem ile istediğiniz bütün sosyal profillerinizi ve hesaplarınızı senkronize edebilirsiniz. Yani diğer bir deyişle ise, eş zamanlı olarak birden fazla sosyal medya profillerinizi aynı anda kontrol ederek yönetebilirsiniz.

Mention ; Bu uygulamada tüm sosyal hesaplarınızı programa bağlayarak, tüm hesapların yedeklerini alabiliyor. Uygulamanın en güzel yönlerinden bir tanesi çok kolay ve anlaşılır olması, istediğiniz hesabı paylaşıma açıp veya kapatabilirsiniz. Uygulamanın Windows ve Mac için geliştirilmiş olması da çabası. Uygulamaya hesaplarınızı ekledikten sonra isterseniz belirttiğiniz hesaplardan mail alabilirsiniz. En çok sevilen ve tutulan yönü tüm uygulamalardan bana göre artısı spam klasörü oluşturması ve belirtilen spam mesajların buraya toplanabilmesi olmaktadır.

Addvocate; Daha çok kurumsal firmaların tercih ettiği sosyal medya yönetim aracı olarak tek mail ile tüm hesaplarınıza iletilerinizi gönderebilirsiniz. Uygulamanın en çarpıcı yönlerinden birisi gönderilen iletilerin kaç kişi takibe almış beğeni toplamış ve paylaşılmış olarak görülebilmesidir. Addvocate uygulaması sürekli ve güncel olarak kendini geliştirilebilmekte ve tarayıcılarda eklentileri de mevcut. Eğer firmanızda etkili ve kullanışlı bir uygulama düşünüyorsanız tam size göre bir sistem olmaktadır.

Swayy; Birden fazla hesaba sahipseniz ve sürekli olarak güncel bilgi paylaşıyorsanız bu uygulamada tam size göre, okuduğunuz makalelerinizi paylaşmak için tarayarak istediğiniz hesaplarınızda otomatik olarak paylaşmak mümkün. Uygulamanın herhangi bir sınırı bulunmamakla birlikte okuduğunuz makalelerden paylaşacağınız bölümünü tarayıp zamanlayıcı bölümüne atıp istediğiniz zamanda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

eGrabber’s Account-Researcher; Yukarıda bahsetmiş olduğumuz sistemlerden farklı olarak, hem bireysel hem de kurumsal anlamlarda hizmet verse de bu bahsedeceğimiz platform genel anlamıyla kurumsal olan şirketlere yönelik bir kullanma sistemi denilebilir. Bu nedenlerden dolayı ise, eğer sizlerde kurumsal bir çizgiye sahipseniz eğer bu çizgiyi müşterilerinizin gözünde sabit ve değerli kılmak için oldukça gerekli bir durum haline gelmektedir. Yaptığı iş Linkedin ağında sizin için araştırma yaparak sizin istediğiniz sonuçları listeliyor, bu hesaplar ile nokta atışı yaparak istenilen reklam potansiyeline ulaşabilirsiniz. Uygulama ile yaptığınız araştırmalarda, isim soy isim, firma ismi, telefon ve şirket bilgilerini toplayabilirsiniz. 7 günlük ücretsiz sürümünü deneyebilirsiniz.

Tagboard; Yeni olan bu uygulamada, Facebook, Twitter, Instagram, Google+,Vine ve App.net yazılan etiketler ile alakalı olarak arama yaparak etiketlenen tüm başlıkları size getirir.Herhangi bir hesabınız ile giriş yaptığınızda araştırılan etiketlere dahil olarak cevap verebilir ve paylaşımlara dahil olabilirsiniz. Uygulama ile marka veya belirlediğiniz kelimeleri güncel olarak takibini sağlayabilirsiniz.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim