Google Link Reddetme Aracı

Google Link Reddetme Aracı

Son zamanlarda en çok merak edilen konulardan bir tanesi ise Google link reddetme aracı nedir, nasıl yapılmaktadır olmaktadır. Bizlerde bu konuda siz değerli ziyaretçilerimiz için kapsamlı ve doğru kaynaklara dayalı şekilde bir araştırma yaptık. Aradığınız bütün bilgileri yazımızda rahatlıkla bulabilirsiniz.

Google link reddetme aracı;

URL: https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main

Web sitesi sahibi olan kişilerin sitelerinin yükselmesi konusunda son zamanlarda en çok ihtiyaç duydukları sistemlerden bir tanesi olmaktadır. İlk olarak böyle bir sisteme neden ihtiyaç duyulmaktadır, neden gereklidir bunlardan bahsedelim. Bilindiği üzere son zamanlarda internet dünyası giderek gelişmeye başladı ve ekonomik anlamlarda da günden güne gelişerek hızlı bir şekilde büyümeye başladı. Bu aşamalarda ise insanlar bu işlerden ciddi anlamda gelirler kazanmaya başladı. Bu aşamalarda ise ekonomi gelirin giderek artmasında dolayı ve aynı zamanda ise bir sektörde birden fazla kişinin yapması karşısında rakipler en iyi olmaya çalıyor ve bazıları bu işlerden karlı çıkarken bazıları ise emeklerinin karşılığını alamıyor. Bu aşamalarda ise internet dünyasında sadece iyi niyetli kişilerin olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Rakipleriniz sizlere zamanlar içerisinde tahmin bile edemeyeceğiniz yollara başvurarak sizleri alt etmeye çalışmaktadır. Bunlardan bir tanesi ve en fazla yapılan uygulamalardan birisi sizlerin değerini düşürerek kendi sitelerinin değerini arttırmaları olmaktadır.

Bunlara göre ise zararlı olan backlink çalışmaları ile kötü niyetli web sitelerinden sizlerin sayfalarına linkler verirler ve bu yollar ile sizlerin google üzerinde kötü ve kalitesiz bir web sitesi olmanızı sağlamaktadır. Sizlerin bu aşamalarda yapması gereken en önemli aşamalardan bir tanesi ise bu tür çalışmaları engellemek ve google merkezine bildirim yapmak olacaktır. Google link reddetme aracı hakkında bilgi sahibi olmayan ve aynı zamanda da rakiplerinin kötü niyetlerine maruz kalan sayfalar, yavaş bir şekilde düşme potası içerisine girerler, Bu durumlarda ise Google link reddetme araçlarından faydalanabilirler.

Google Link Reddetme ile Zararlı Linklerden Kurtulma

Google link reddetme araçlarını kullanarak zararlı olan linkleri kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz. Bu aşamalarda ise birbirlerinden değerli uğraştırıcı web sitesi çalışmaları sayesinde ise belli bir noktaya taşıdığınız web sitenizi bu şekillerde koruyabilirsiniz. Bilinmesi gerekmektedir ki bu çalışmaları hem çok zahmetli hem de masraflı bir işlem olabilmektedir. Eğer ki sizlerde emeklerinizin ve çabalarınızın boşa gitmesini istemiyorsanız mutlaka google link reddetme araçlarında bir tanesini kullanmanızı öneriyoruz. Bu aşamalarda ise site içi çalışmalarımızda ve gerekli olan bütün işlerinizde bizler ile iletişime geçerek gerekli olan bilgileri alabilirsiniz. Bizler deneyimli ve konusunda uzman profesyonel ekibimiz ile siz değerli ziyaretçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

Seo Uygulamalarının Çeşitli Stratejileri 

Web sitelerinin yükselişi ve aynı zamanda birden artması bu konulardan da anlayacağımız gibi sadece seo uygulamaları ile mümkün olmamaktadır. Bu aşamalarda da rakip görünen kişileri düşürmek de ne büyük ilerleme stratejisi arasında yer almaktadır. Bu tür uygulama sistemleri hiç bir zaman önerilmese de ne yazık ki böyle düşünen bir çok kişi var ve sanal ortamda da yer edindiği bilinmektedir. Bu nedenlerden dolayı sizlerde saldırılardan korunmanız ve aynı zamanda da web sitenizin gücünü kullanmanız gerekmektedir.Bu konuların yanında ise google, web yöneticisi araçlarına eklenmiş olan ve aynı zamanda ise uzu süredir beklenen yeni aracı ile spam bağlantılarına karşı olarak bir adım daha atmış oldu.

Bu aşamalarda ise bu kötü amaçlı kullanılan bağlantıları reddetme aracı yani Disavow links tool sistemi ile web sitenizi dışından otomatik olarak yada diğer bir işlem olan el ile yapılan ve aynı zamanda da pagerank ‘ e karşı olarak olumsuz yönlerde etkisi bulunan bu bağlantıların tespiti yapılmaktadır. Bu aşamalarda ise doğal olmayan ve aynı zamanda istenmeyen bağlantılarında google’a bildirilmesi ve devre dışı bırakılması hedeflenmektedir.Böylelikle, web sitenizde diğer siteler ile olan bütün doğal bağlantıları yapısında bulunan geri bağlantılarda yani backlinklerde fark edilen bazı olumsuzluklar en az düzeylere çekilmeye başlanmıştır. Bunlar ise daha öncelerde ilk olarak bing web yönetici araçlarına yapılmış olan bir güncelleme ile web sitesi sahiplerine sunulan bu araçlar, google tarafından daha farklı şekillerde çalışmaktadır. Bu aşamalarda ise bing‘de doğrudan web yöneticisi araçları içerisinde bir menü öğesi araçları olarak bulunan ve aynı zamanda da araç sayfasından URL girişleri yapılarak kullanılmaktadır. Bu sistem google’de ayrı bir sayfada hizmet vermektedir.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim