Kurumsal SEO Nedir Nasıl Yapılır?

Kurumsal SEO Nedir Nasıl Yapılır?

Bildiğiniz gibi SEO, Search Engine Optimization kelimelerinin baş harflerinden oluşan Türkçe karşılığı ise arama motoru optimizasyonu olan bir çalışmadır. Birçok SEO yöntemi mevcuttur fakat her siteye ve içeriğe göre bu değişmektedir. SEO konusunu daha detaylı incelemek ve bilgilenmek isterseniz SEO Nedir? Sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

SEO Anahtar kelime

Örneğin bir araba sitesi için anahtar kelimelerinizi sitenizin içeriğine göre belirlemeniz gerekir araba siteniz için yapabileceğiniz anahtar kelime odaklı SEO dediğimiz örneğin araba sitenizdeki anahtar kelimeleriniz araba,araba resimleri,araba modelleri vs. olmalıdır ki arama motorlarına optimizasyon sağlayabilin. Bunun yanında Kurumsal SEO olarak adlandırdığımız kurumsal siteler için yapılabilecek SEO yöntemleri mevcuttur.

Fakat bu yöntemleri ziyaretçilere mümkün olduğunca ciddi bir şekilde göstermeniz gerekiyor. Kurumsal siteniz için siteniz ile alakalı belirli sitelerden reklam ve link alabilirsiniz bu sayede ziyaretçi akışınız yükselecek ve google’da hit+prestij sahibi olacaksınız.

Sosyal  Medyanın Önemi

Kurumsal bir site için en iyi SEO yönteminden biri sosyal paylaşım sitelerinde reklamlar yayımlayarak sitenize ziyaretçi akışı sağlamaktır. Bu sayede sürekli ziyaretçiler size müşteri olabilecek konuma gelir ve sizin çalışmalarınız gözlemleyerek başka satışlara ve müşterilere de yol gösterecektir. Böylece hem prestij kazanırsınız hem müşteri kurumsal siteler için en önemli seo sosyal paylaşım siteleri , sitenin içeriğine uygun veya pagerank değeri yüksek Arama motoru optimizasyonuna uygun,anahtar kelimelerinde ilk sıralarda çıkan sitelerden link ve reklam almaktır.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim