Seo Rekabeti

Seo Rekabeti

Seo rekabeti

Seo konusunda bitmek bilmeyen ve bitmeyeceğini düşündüğümüz rekabet olayı sürekli değişerek, gelişerek kendini gösteriyor. Peki bu piyasayı bu kadar cazip kılan ve sürekli kendini geliştirmeye mecbur kılan olay nedir. Seo konusunda çalışan sektörlerin elde ettiği rant kapısıdır. Seo bir anlık ya da sadece bir süre içerisinde yapılabilecek bir olay olmadığı için sizin elde ettiğiniz bir başarı hem müşterinizi uzun soluklu elinizde tutmanızı sağlayacak hem de bu müşteriniz aracılığı ve referansı ile yeni müşteriler elde etmenize yardımı olacaktır. Piyasada birkaç başarılı iş yapıp ta bu işi ciddi meslek haline getirmiş o kadar çok uzaman var ki bunların isimlerini saymak bile mümkün değil.

Gelişim

Seo olayında temelde belli bir düzenin olmaması uzmanların bu konuda elde etikleri deneyimler neticesinde kendilerine bir yol haritası çizmeleri belli süreler neticesinde seo olayını bir meslek haline getirmeleri, temelde elde ettikleri bilgi birikimlerini düzenli ve disiplinli bir şeklinde hayata geçirerek elde etikleri yeni başarılar ile perçinlemeleridir.

Düzenli Çalışma Önemlidir.

İçerik altın kuralından sonra gelen ikinci altın kural ise seo çalışmasının düzenliliği ve disiplinidir. Sürekli yapılmayan ara verilen ve komple sonlandırılan çalışmalarda rakiplerinizin halen çalışıyor olduğunu ve sizin önünüze geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını unutmayın. Sizin verdiğiniz ara neticesinde rakipleriniz ciddi yol kat etmiş ve sizin için önemli olan kelimelerde önüne geçmiş olacağını da önemle hatırlamak istiyorum. Unutmayın uzun soluklu ve disiplinli çalışma size başarıyı getirir, kopyala yapıştır tekniği değil.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim