Site İçi Optimizasyon ve Yapılması Gerekenler

Site İçi Optimizasyon ve Yapılması Gerekenler

İç Optimizasyon ve Genel Değerlerin Yükseltilmesi İçin Tavsiyeler

Sitelerin dış bağlantıları ve tavsiye linkleri kadar iç yapıları da önemlidir. Bu yazımızda ise tagların kullanımı ve genel iç optimizasyonu için yapmanız gerekenler hakkında bilgi vereceğiz.

 H1 Tagları ile Dikkat Çekin

H1 tagları arama motoru botlarının en çok önem verdiği yerdir. Bu nedenle sitenizde mutlaka anahtar kelimenizi h1 tagları ile belirtin. Bunun yanı sıra sitenizde 1 h1 tagı, 2 h2 tagı ve 4 h3 tagını kullanmanız da maksimum iç optimizasyon için gerekli olacak formüllerdir.

 

Google Kendi Sosyal Ağlarına Torpil Geçiyor

Daha önceki bir yazımızda bu konudan bahsetsekte detaylı bir şekilde anlatmamıştık. Özellikle aramalar sonrasında sitenize ulaşan ve google plus butonunuza +1 vermesi de o arama sorgusunda daha otoriter olmanıza yardımcı olacaktır.

Title ve Description’u Sayfalarınızdan Eksik Etmeyin 

Tüm sayfalarınızın title ve descriptionlarının olduğundan emin olun. Aynı zamanda aynı title ve description açıklamalarına sahip olan sayfalarınızı mutlaka farklılaştırın.

Trustrank Yükseltmek İçin Tavsiyeler

Sitenizin trustrank değeri güncelliği ve içeriklerinin kalitesinin yanı sıra, genel anlamda popüleritesinden ölçümlendirilmektedir. Bu nedenle sitenizi sürekli güncel tutmanız ve seo çalışmaları sayesinde yüksek bir trustrank değerine sahip olabilirsiniz.

Pagerank değerinin belirlenmesinde trustrank değerinin aktif rol oynadığını düşünürsek önemini de kolaylıkla anlayabilirsiniz.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim