Web Siteme Nasıl Seo Yapabilirim?

Web Siteme Nasıl Seo Yapabilirim?

Web siteme nasıl seo yapabilirim, Seo (search engine optimization) kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Adından da anlaşılacağı gibi arama motoru optimizasyon olarak Türkçede kullanılır.

Peki siteye nasıl seo yapılır?

Aslında bunun cevabı çok basit en kolay yoldan siteniz için bir bütçe ayırmalı ve seo uzmanı dediğimiz seo hakkında artık profesyonelleşmiş ve linklerden kelimelere kadar her şeyi seo(search engine optimization) yani sitenizi a-z ‘ye arama motoru  optimizasyonu için uygun hale getirmelidir ki sitenize hit çekmenizin yanında hem müşteri hemde web’de bir popülerlik elde edebilirsiniz.Eğer kişisel denebilecek ve çok fazla bütçesi olmayan bir siteniz varsa çeşitli yöntemlerle sitenizi arama motoru optimizasyonu yani seo’ya uygun hale getirebilirsiniz.

Örneğin Sitenize meta taglar ekleyerek geri beslemeler yaparak, resimlerinize etiket ve link vererek sitenizin benzeri siteler ile link değişimi yaparak, konu başlıklarınızı ve hatta sitenizin içeriği ile sitenizin adını birbiriyle alakalı birşey koymalısınız. Bu sayede sitenizi seo ‘ya uygun hale getirerek google gibi arama motorlarında çok büyük yükselişler yaşayabilir ve pagerank değeri dahil index hızı ,hit ,prestij bir site için önemli olabilecek bütün her şeyi elde edebilirsiniz.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim