Gelecek Optimizasyon Teknikleri ve Tavsiyeleri

Gelecek Optimizasyon Teknikleri ve Tavsiyeleri

Yeni Yılda Bizi Beklediğini Tahmin Ettiğimiz Kıstaslar

2013 yılında ve gelecekte sıralamaların belirlenmesi adına oluşan değişiklikler arasında tahmin ettiğimiz birkaç farklı strateji de bulunmaktadır. Bunların başında Google Plus yardımı ile geliştirilecek olan Yazar otoritesi olacaktır. Yazarın yazılarının ne kadar beğenildiği ve ziyaretçiler tarafından ne kadar ilgi gösterildiği olacaktır.

Yeni yılda alacağımız backlink ve tanıtım yazıları da biraz değişkenlik gösterebilecektir. Bu şu demek oluyor ki bir siteden 5 farklı sayfadan backlink sağlama yerine, farklı isimlere sahip domainlerden daha fazla backlink sağlamanız daha etkili olacaktır. Yani Google çeşitliliğe ağırlık verecek diye düşünüyoruz. Bu konuda footer ve kalıcı link almak yerine her farklı siteden bir tanıtım yazısı almak daha mantıklı olacaktır.

Mobil Cihazlarda Görünümün Kalitesini Arttırın

Sitenizin mobil cihazlar üzerinden sorunsuz şekilde ziyaretçilerinize bilgiler sunmasına dikkat edin. Bu şekilde mobil uyumlu sitelerin seo alanında bir adım önde olacağının düşüncesi içerisindeyiz. Bunun yanı sıra Semantik Web koşullarına uygun olan bir web sitenizin olması da kodlama açısından sadelik kazandıracaktır.

Bu yıla bakıldığında en önemli tahminimiz ise sitenize gelen ziyaretçilerin kaynaklarının, sosyal medya kaynaklarının, backlink kaynaklarınızın çeşitliliği oldukça ön planda olacak.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim