Hedeflenmiş Kaliteli ve Uyumlu Makale Oluşturma

Hedeflenmiş Kaliteli ve Uyumlu Makale Oluşturma

Özellikle web sitesi sahiplerinin içeriklerini oluşturma konusunda bilinçsiz bir yapıya sahip olması içeriklerinin de kalitesini otomatik olarak düşürerek ziyaretçilerin sitelerinden fayda sağlamasını engelleyecektir. Öncelikle ziyaretçilerinizi hedeflemeniz gerekmektedir. Hedeflemek sadece o alana veya hizmete ilgi duyan kişileri belirlemek anlamındadır.

Örneğin bir ayakkabı e ticaret sitesi için ürünlerinize içerik oluşturmak istiyorsunuz. Bu alanda kendi sitenizde bulunan bir ürün için içerik oluştururken ziyaretçileri etkilemeniz ve ürünü almasına teşvik etmeniz gerekmektedir. Özellikle günlük yaşamımızda da bir mağazadan ürün alırken satış temsilcileri sizi yönlendirmeye çalışmaktadır. Biz de aynı satış politikasını hedeflenmiş içerik olarak kullanmamız gerekmektedir.

RESİMLER EN ETKİLEYİCİ GÖRSELLERDİR

Oluşturacağınız içeriğe en uygun resimleri bulun hatta özgün resimler çekerek oluşturabilme ihtimaliniz var ise bu sizin için çok büyük avantaj sağlayacaktır. Ne kadar çok farklı açıdan çekilen resim bulunursa bu ziyaretçinin ürünü veya hizmeti daha iyi tanımasını sağlayacaktır. Resim isminin de ürün adı veya anahtar kelime olarak sitenize yüklenmesi resim optimizasyonu açısından artı bir değer katacaktır.

Google internet ağına özgün resimler kazandırmak ziyaretçilere değer verdiğinin göstergesi olarak yorumlamaktadır. Günümüzde birçok internet sitesi resim konusunda işin kolayına kaçarak görsellerden kopyalamaktadır. Eğer ki orijinal bir resim kazandıracak kadar vaktiniz yok ise resimlerin üzerlerine eklemeler yaparak veya değişiklikler ile özgün resimlere sahip olabilirsiniz.

İÇERİKLERİN OLUŞTURULMASINDA DİKKAT EDİLECEKLER

Herkesin verdiği ürün ve hizmet kendine göre en kalitelisi olabilir. Yalnız bunu son kullanıcıya sunarken biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. İçeriklerinizin oluşturulması satış odaklı olsa da bunu objektif bir dille karşı tarafa sunmanız onu etkileyecek önemli hususlardan birisidir.

Ürün veya hizmetinizin onlara sağlayacağı kolaylıkları, ne gibi avantajları olduğu, tasarımın tasviri ve nedenleri dile getirilerek samimi bir şekilde yapılan açıklamalar ziyaretçileriniz o ürünü almaya teşvik etmeniz için uygulayabileceğiniz stratejilerdir.



Yorum Yazın

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim