SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


13.02.2018

Google AMP Makaleler İçin Büyük Boyutlu Görsel İstiyor

Siteniz, öne çıkarılan AMP tabanlı hikâye kutucuklarından arama trafiği çekiyor mu? Eğer böyle bir durumla karşılaştıysanız, size önerimiz; kullandığınız görsellerin en az 1.200 piksel ölçülerinde olması!

09.02.2018

Semantik Aramalar İçin Teknik SEO'nun Önemi

SEO’nun teknik tarafı, her geçen gün daha da çok önem kazanıyor. Uzun dönemli bir başarı adına, sıralamalardaki yeriniz önemli ve bu işin sırrı da Google’ın verileri nasıl işlediğini anlamaktan geçiyor.

06.02.2018

Google Sayfa Hızı Güncellemesi İndeksleri Etkiliyor Mu?

Google “Sayfa Hızı Güncellemesi” adında bir güncelleme yapmıştı. Güncellemeyle birlikte en çok sorulan sorulardan birisi de, sayfaların indekslenmesiyle ilgili herhangi bir değişiklik olup olmadığıydı. Biz de bu soruya kısaca açıklık getirelim istedik.

06.02.2018

Google My Business Restoran İşletmelerine Güncelleme Duyurusu

Restoran işletmeleri için Google’dan önemli bir haber var! Atık, Google My Business (Google Benim İşletmem) üzerinden menü listeleri düzenleyebileceksiniz. Mobil arama listelerinde direkt Google Benim İşletmem listelerinde görünebilecek bir menü hazırlama

24.01.2018

AMP Google Sıralamanızı Yükseltir Mi? Nasıl Test Edebilirsiniz?

AMP için yatırım yapmak mantıklı mı? Bu yazımızda, mobil siteniz için AMP tercih ettiğinizde size ne tür faydalar getirebileceğini analiz edeceğiz. Hatta, bunu test edebilmeniz de mümkün!

24.01.2018

Teknik SEO'nun Geleceğinde Bizleri Neler Bekliyor?

Teknik SEO’nun yepyeni bir popülerleşme sürecine girdiğini söyleyebiliriz. 2016 yılından itibaren işaretlerini görmeye başladığımız bu trend, 2017’de de büyümesini sürdürdü.

16.01.2018

Google'dan Beklenen Algoritma Yenilikleri ve 2018 Trendleri

2018’de SEO ve arama endüstrisinde ne gibi yeniliklerle karşılaşabiliriz? Google’dan beklenen algoritma güncellemeleri hangileri? Google, sahte haberler ile savaşmaya devam ediyor. Bunun Yanında, yapay zeka artık sitelerin kaderini belirleyecek. Daha fazl

16.01.2018

Google Sayfa Hızı Test Aracı Güncellendi

Google PageSpeed Insights aracını mutlaka duymuşsunuzdur. Web sitenizin sayfa hızını nasıl iyileştirebileceğiniz üzerine öneriler sunan bu araç, çok yakın bir zamanda tamamen yenilendi. Google tarafından gelen resmi açıklama ve yenilikler yazımızda.

10.01.2018

Backlink Kazanma Yöntemleri ve Link Geliştirme Teknikleri

Backlink kazanma yöntemlerini sizlerle paylaşıyoruz! Link kazanmanın yanında, alınan linklerinizi analiz etmenin yöntemleri arasında bulunan, link reddetme ve eposta pazarlaması hakkındaki püf noktalar blog yazımızda. Google Analytics ve Search Console ve

03.01.2018

2018 SEO Hedefleriniz İçin Öneriler

2018 için SEO hedeflerinizi belirlerken, agresif olmanın yanı sıra gerçekçi de olmalısınız. Bu yüzden, hedef seçiminizde size yol gösterecek bazı öneriler, SEO metrikleri ve link geliştirme metriklerine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim