SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


17.04.2017

Anahtar Kelime Seçimi ve Kullanım Teknikleri

Bu yazımızı, anahtar kelimelerle ilgili temel SEO tekniklerini içeren bir başucu kitabının özeti olarak düşünebilirsiniz. Uzun anahtar kelime grupları ve anahtar kelime bulma araçları ile projenize yön verebilirsiniz.

17.04.2018

2017 Güncel Google Sıralama Faktörleri Hangileri?

2017’nin en önde gelen sıralama faktörleri hangileri? SMX East panelinde bir araya gelen uzmanlar, konuyla ilgili en güncel tecrübelerini paylaştılar.

17.04.2018

2018 Güncel Google Sıralama Faktörleri ve İpucları

Google sıralama faktörleri ile ilgili, hiçbir tekniğin tartışmasız olduğu söylenemez. Ne yazık ki, çoğu zaman, her kafadan farklı bir sesin çıktığı durumlarla karşılaşılabiliyor. Site hızı, AMP ve başlık etiketleri sıralamaları etkiliyor mu?

30.03.2018

Google Sahte Yorumları Kaldırıyor!

Google’ın bazı yorum tiplerini otomatik olarak sildiğini biliyor muydunuz? Yaşanmış, gerçek örneklerden işte o 5 farklı yorum tipi ve bu arada, Google’ın bu yorumları neden kaldırdığını da açıklayacağız.

26.03.2018

Basit Ama Etkili 5 Temel SEO Tekniği

SEO’nun temel tekniklerine paralel bir yol izlediğinizde, gözle görünür bir başarı elde edeceğinizden kuşkunuz olmasın. Kırık link kontrolleri, description içerikleri ve sayfa hızı gibi temel konuları yazımızda inceleyebilirsiniz.

21.03.2018

Nofollow Nasıl Kullanılır? Hangi Durumlarda Nofollow Etiketi Kullanı

Web sitenizde, “nofollow” değeri kullanıyorsanız, iki kez düşünmekte fayda var. “Nofollow” değerini mutlaka kullanmanız gerekiyorsa, en doğrusu, sadece spesifik linkler için kullanmak. İşte en doğru teknikler ve ayrıntılar.

16.03.2018

Özgün Görsel İle Backlink Kazanma Teknikleri

Web sitelerindeki her yazı veya makalede, en az bir görsel mutlaka kullanılması gerekir. Ne yazık ki, bu imajların çoğu, özgün değil. özgün fotoğraf ve görseller kullanırsanız, hitap ettiğiniz endüstri için görsel konusunda öncülük etmiş olursunuz. Bunun

14.03.2018

Sesli Aramalar İçin SEO Teknikleri ve Önemli Püf Noktalar

“Google Sesli Aramalar” özelliği için ne tür optimizasyon teknikleri uygulamalısınız? Bu işin püf noktaları nelerdir? İçeriklerinizi nasıl hazırlamalısınız? En son teknolojileri ve bu teknolojiyi kimlerin kullandığını takip etmek, işin sadece ilk ayağı. S

09.03.2018

Google AMP Projesini Açık Web Standartlarına Ekliyor

Google şu anda, AMP’nin sağladığı avantajları (Hızlandırılmış Mobil Sayfalar), geleceğin açık web standartlarına entegre edebileceği bir çalışma yürütüyor. Böyle bir standardizasyon gerçekleşirse, AMP’nin kimi özellikleri, web sitelerinin yapısından bağım

07.03.2018

Google Arama Alanlarını Genişletiyor

Google, iMessage ve diğer iOS tarayıcı uygulamalarında, kendine daha geniş bir yer açarak, arama alanlarını genişletiyor! Yeni eklentilerle birlikte Google, bir arama motoru olarak iOS üzerinde çok daha görünür hale gelecek ve kullanımı da artacak.

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim