SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


07.08.2019

Youtube Aramalarında İlk Sıraya Çıkmanın Formülü

YouTube aramalarında ilk sıraya yerleşmeyi hedefliyorsanız, makale yazımızda yer alan detaylar ile YouTube videolarınızı aramalarda yükseltebilirsiniz.

07.08.2019

Satışa Götüren 3 SEO Tekniği

Konuyla ilgili yapılan tüm araştırmalar, site ve sayfa hızının satışlar açısından çok önemli olduğunu gösteriyor. Eğer müşteriler, sitenizin hızını yavaş bulmuşlarsa; y oranında sitenizden bir daha alışveriş yapmama eğilimindeler!

30.07.2019

301, 302 ve Canonical Arasındaki Farklar

301, 302 veya canonical aslında aynı şeyi ifade etmiyor mu? 301 yönlendirmesi, en basit tanımıyla, kalıcı bir yönlendirmedir. 302 ise geçici yönlendirme olarak kullanılır.

24.07.2019

Google 1 Yılda 3200 Güncelleme Yaptı

Google, geçtiğimiz bir yıl içerisinde, aramalarda yaklaşık 3200 farklı değişim gerçekleştirdi. Bu güncellemelerin bazıları, bizim ürün geliştirmelerimizle ilgili yapısal güncellemelerdir. Fakat, büyük bir kısmı kullanıcı memnuniyetini artırmak istediğimiz arama güncellemeleridir.

24.07.2019

SEO Uyumlu İçerik Hazırlama Aşamaları

SEO ve içerik birbiriyle uyumlu olmalıdır. Bu yazımızda, SEO ve içeriğin tam uyumu ile ilgili en güncel teknikleri paylaşıyoruz. Organik aramalarda başarılı sonuçlar elde etmek için tamamen tecrübeye dayanan bu pratikleri hayata geçirmenizi öneriyoruz!

22.07.2019

Emoji’lerin SEO’ya Katkılarını Biliyor Muydunuz?

Daha önce “Emoji SEO’su” gibi bir kavramla hiç karşılaşmış mıydınız? Hatta “Emoji Aramalar” gibi bir terim de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Emojileri, başlıklara eklemeniz yeterli.

12.07.2019

Düşük Hacimli Anahtar Kelimeleri Küçümsemeyin

Düşük hacimli anahtar kelimeleri avantajlı kılan en önemli nokta, kullanıcılara direkt olarak seslenmeleri. Yani, kullanıcıların yaptıkları aramalarla neredeyse birebir eşleşiyor olmaları.

09.07.2019

Google Diversity Güncellemesi Arama Sonuçlarını Değiştirdi

Google “Diversity”, güncellemesi ile aynı siteye ait 2 veya 3 URL’yi alt alta listelenmiş şekilde görürüz. Artık bu tür bir liste sonuçla karşılaşma olasılığı neredeyse yarı yarıya düşmüş durumda.

04.07.2019

Sesli Aramaların Yükselişini Ciddiye Almalı Mıyız?

Sesli aramaları SEO açısından ne kadar ciddiye almalıyız? Son araştırmalar, bu sorunun cevabında hedef kitlenin önemine dikkat çekiyor! Araştırmadan çıkan en şaşırtıcı sonuç ise şu: Yaşlılar, sesli aramaları gençlere kıyasla daha çok tercih ediyorlar.

02.07.2019

Google Aramalarının Çoğunluğu Tıklamaya Dönüşmüyor

Google'dan değişik bir istatistik. Aramaların büyük bir oranı tıklamaya dönüşmüyor. Peki kullanıcılar sonuca nasıl erişiyor. Tüm merak edilen ve alınması gereken önlemler yazımızda.

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim