SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


30.09.2020

SEO Uyumlu 404 Sayfası Nasıl Oluşturulur?

SEO uyumlu "404 not found" sayfası nasıl yapılır? Kullanıcılarınızı kaçırmamak için kurallara uygun 404 sayfası ekleyin. Önemli kurallar ve teknikler yazımızda.

19.08.2020

Backlink Mi, İçerik Mi? Hangisi Daha İyi?

İçerik oluşturmaya mı, yoksa backlink çalışmalarına mı emek ve maliyet harcamalıyım? Kısa cevap tabi ki içerik oluşturmak. Nedenleri ve uzun cevap yazımızda.

08.01.2024

Başlık (Title) Etiketi Nasıl Olmalı? Güncel Title Teknikleri

Title etiketi, Google aramalarında gözüken sayfa başlıklarıdır. Bu başlıklar, arama yapan kişinin ilk baktığı ve hangisini tıklayacağına karar verdiği alandır.

24.07.2020

Temel SEO Analizi ve Kontrol Adımları

Temel SEO kontrol listesindeki teknikleri uyguladığınızda, web sitenizin çok daha yüksek bir performans alacaktır. Anahtar kelime analizi, içerik optimizasyonu gibi konuları ve doğru adımları takip edebilirsiniz.

24.07.2020

SEO Rakip Analizi Nedir? Nasıl Yapılır?

SEO’da, rakip analizi, en önemli başlıklardan birisidir. Rakip analizi olmadan oluşturulan bir SEO stratejisinin başarı getirmesi gerçek anlamda zordur!

26.06.2020

Google’dan Sayfa Deneyimi Güncellemesi

Google “Sayfa Deneyimi” sinyallerini işin içine kattığı bir güncellemeyi hayata geçirdi. Güncellemenin tamamen hayata geçişinin 6 ay kadar süreceği söyleniyor.

05.06.2020

Düşük Kaliteli Sayfalar Kaldırılmalı Mı? Google Açıkladı!

SEO açısından kaldırılması gereken sayfaları nasıl tespit etmeliyiz? Trafiği düşük sayfalar, bu anlamda nasıl değerlendirilmeli? Bu sayfalar da kaldırılmalı mı?

02.06.2020

Google Meta Etiketleri ve SEO Parametreleri

SEO parametreleri ve meta etiketleri, arama motorları tarafından, web geliştiricileri ile paylaşılan etiketlerdir. Bu etiketlerin kullanılmasının nedeni, arama motoru botlarının web sitelerini daha iyi anlayabilmesi ve sıralamaya dahil edebilmesi içindir.

29.05.2020

Backlink Alırken Dikkat Edin! Cezalandırılan Link Örnekleri

Backlink alırken dikkat edilmesi gerekenler, ödemeli linkler, ziyaretçilerden gelen postlar ve daha bir çok spam linleri almadan önce bir kez daha düşünün!

14.05.2020

Doğal Dil İşleme İle Google’ın Yapay Zekasını Çözümleme

Google yapay zekâ kullandığı için, her içeriğin anlamını çözmeye çalışır. İçerikte, hangi kelimeler hangi sıklıkta kullanıldığına göre içeriğin konusunu anlar.

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim