SEO Teknik Konular ve Gündem Haberleri


22.04.2020

SEO Uyumlu URL Nasıl Olmalıdır? URL Sınıflandırması Nasıl Yapılır?

SEO uyumlu URL için site sınıflandırmanızı doğru yapılandırmanız gerekiyor. URL sınıflandırması ve web taksonomisi nedir? Google URL'leri nasıl değerlendiriyor?

14.04.2020

Google Haritalar Sıralama Yükseltme Teknikleri

Google Haritalar’da öne çıkmak ve sıralama yükseltmek için uygulayabileceğiniz SEO teknikleri var. Yorumlar, fotoğraflar ve daha bir çok teknik yazımızda.

08.04.2020

SEO Çalışmasını Kendim Nasıl Yaparım?

SEO çalışmalarınızı, kendi şirketiniz bünyesinde kendiniz yapmak istiyorsunuz diye düşünelim. Nasıl bir yol izlemeniz gerekiyor? İşte size etkili görev dağılımı

01.04.2020

Sosyal Medya SEO Teknikleri

Sosyal medyayı SEO için nasıl kullanabiliriz? Anahtar kelime, içerik analizleri ve hastag takipleri gibi tüm konular sosyal medya SEO teknikleri yazımızda.

25.03.2020

Coronavirüs Etkisine Karşı Alacağınız SEO Önlemleri

İşletmenizi, bu zorlu ekonomik süreçte koruma altına alabileceğiniz SEO teknikleri var! Korona virüs sürecinde; kârlılığınızı nasıl koruyabilirsiniz?

12.03.2020

Google Sıralama Faktörleri

Google SEO başarı faktörleri nelerdir? Sayfa içi ve sayfa dışı SEO (Off-page SEO) konuları ile bütünsel yaklaşım konularını yazımızdan inceleyebilirsiniz.

04.03.2020

SEO Çalışmalarını Durdurursanız Ne Olur?

SEO çalışmalarınız baştan yanlışsa, toparlaması imkansızdır! Çalışmalarınızı ihmal ederseniz, Teknik SEO, içerikler ve güncellik konularında geri kalırsınız.

02.03.2020

Google Güncellemelerine Karşı Uygulanabilecek Teknikler

Google algoritma güncellemelerine karşı uygulayabileceğiniz SEO teknikleri var. Ancak bu teknikleri uzun vadeye yayarak uygulamanız gerekmektedir. Marka bilinirliği en temel konumuz.

22.02.2020

Google “nofollow” Linkleri Göreceğini Duyurdu

Google nofollow linkler ile ilgili politikasını değiştiriyor. Nofollow linkler artık önemsiz değil! Aksine Google için ipucu niteliği taşıyacak.

12.02.2020

Google Şubat 2020 Güncelleme Analizi

Google şubat ayında güncelleme yaptı mı? Bu yazımızda şubat 2020 ayında yaşanan büyük sırlama dalgalanmalarını gerçek veriler ile analiz ettik.

Profesyonel destek için iletişime geçin. İletişim